17 TIPS TIL AT SPARE PÅ VANDET

Mere end nogensinde er det vigtigt at være bevidst om sit vandforbrug. På grund af klimaforandringer er vandmangel et stigende problem flere steder i verden. Også i Danmark har vi hyppigere tørre perioder på grund af global opvarmning. Flere og mere effektive tiltag er nødvendige for at opretholde vandforsyningen. Brug af vand koster også energi og ved at bruge mindre vand, reducerer vi derfor også vores energiforbrug og dermed også vores CO2-fodaftryk. Og sidst men ikke mindst, det er også godt for din tegnebog. Vidste du, at det er let at spare titusinder af liter vand hver dag? Vi har samlet nogle praktiske tip til dig, der kan hjælpe med at spare vand i og omkring huset.

SPAR VAND
I BRUSEBADET

Du bruger meget vand i brusebadet og opvarmning af dit badevand koster energi. Læs disse enkle tip til at reducere dit vand- og energiforbrug under bruseren.

SPAR VAND
VED VASKEN

Der kan også spares meget vand ved håndvasken. Du bruger dit armatur hver dag til at børste tænder og vaske dine hænder. Oplev vores praktiske tip, der hjælper dig med at spare vand hver dag.

SPAR VAND
PÅ TOILETTET

Du bruger utrolig meget rent vand, når du skyller ud i toilettet. Vi giver dig her nogle tips, der reducerer dit vandforbrug på toilettet.

SPAR VAND
I KØKKENET

Også i køkkenet er der stadig meget at sige om vores vandforbrug. Der er smarte løsninger, der ikke kun er meget praktiske, men også sparer vand og energi. Læs videre hurtigt.