<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Din drøm
bragt til live af din lokale installatør

Find en forhandler

Din drøm
bragt til live af din lokale installatør

Find en forhandler

Din drøm
bragt til live af din lokale installatør

Find en forhandler

Din drøm
bragt til live af din lokale installatør

Find en forhandler

Din drøm
bragt til live af din lokale installatør

Find en forhandler

EXPERIENCE YOUR PERSONAL BATHROOM COLLECTION BY GROHE

Badeværelset er ikke længere blot et funktionelt rum, det er også blevet en oase, hvor du genoplader og slapper af. Så uanset størrelsen på dit badeværelse eller din personlige stil, kan du få det badeværelse, der matcher dine ønsker perfekt. Farverige produkter er den nye trend og med GROHE Colors Collection kan du på en fantastisk måde opgradere dit rum ved at installere farverigt armatur, bruser eller tilbehør. Vi har designet et farverigt sortiment, både i forskellige farver og finisher, så dine farverige badeværelsesdrømme kan blive til virkelighed. Valget er helt op til dig - din stil, dit valg.

MULIGHEDER MED GROHE COLORS

Takket være de mange muligheder, som GROHE Colors tilbyder, er det muligt at matche din personlige stil. Hvis du leder efter en klassisk designstil, er GROHEs Essence sortimentet ideelt. Du kan eksempelvis vælge et Essence armatur i Børstet Warm Sunset for at fuldende dit ønske om et badeværelse i varme farvetoner.

Det er ikke kun Essence sortimentet, der findes i GROHE Colors. Atrio med sin moderne æstetiske design, kan også imødekomme dine behov og ønsker. Og Lineare er perfekt til et elegant rum designet med geometrisk stil og kan personficeres til at passe dit unikke badeværelse og stil.

Oplev Essence

GROHE COLORS - UDTRYK DIN INDIVIDUALITET

Der er et stort udvalg af finish i GROHE Colors Collection, så hvis du ønsker at tilføje mere farve til dit badeværelse eller bare ønsker andet end kromarmaturer, vil du finde, hvad du leder efter. Fra varme nuancer som Børstet Warm Sunset til den ikoniske GROHE Matt Black-farvetone med sin ekstremt matte og glatte overflade, har vi farvefinishen der kan opfylde dine drømme. GROHE Colors Collection kan pryde dit badeværelse!

SUPERSTEEL

Perfekt til personer, der foretrækker armaturer i kromfarvet med en let mat finish. GROHE SuperSteel tilføjer et moderne touch til en klassisk favorit. Opnå et overordnet luksuriøst udseende med denne finish, der ikke kun matcher alle stålarmaturer, men også er den ideelle ledsager til lys marmor, beton og træ.

Oplev
Supersteel
Supersteel bathroom
Supersteel faucet
Supersteel shower
Supersteel flush plate

WARM SUNSET

Perfekt for dem, der er fans af lyserøde nuancer med beroligende rosafarver. Denne finish skaber en behagelig berøring af luksus for individualister. Armaturer med en GROHE Warm Sunset-finish fremhæver originale, stemningsfulde badeværelsesdesigns og tilføjer en glansfuld atmosfære. Kombiner med mørk sten, marmor eller beton.

For dem, der ønsker at tilføre ro til deres badeværelse, fungerer armaturer i GROHE Børstet Warm Sunset perfekt til at skabe en harmonisk og afbalanceret designstil. Kombiner denne farve med naturlige materialer som træ og sten for at skabe en beroligende organisk stemning på dit badeværelse.

Oplev
Warm sunset
Warm sunset bathroom
Warm sunset faucet
Warm sunset shower
Warm bathroom colors
Warm sunset flush plate

HARD GRAPHITE

Til dem, der er til mere mørke og let matte gråtoner, og til dem, der elsker kontraster. Kombiner GROHE Hard Graphite med ren hvid eller blandet med kontrastfulde farver, eller til bareværelser med mellemtoner såsom beton eller lyst træ - dette ville komplementerer denne finish på en enestående måde.

Ideel for dem, der ønsker at skabe et moderne industrielt badeværelseslook. GROHE Børstet Hard Graphite armaturer og tilbehør kan matches med beton- og metaloverflader for at skabe en sofistikeret atmosfære eller kombineres med organiske materialer som træ og sten for at skabe en spændende kontrast.

Oplev
Hard graphite
Hard graphite bathroom
Hard graphite faucet
Hard graphite bathtub
Hard graphite shower

Cool Sunrise

GROHE Cool Sunrise har en luksuriøs gylden finish. En farve, der sætter en tydelig statement. I sin skinnende variant vækker den sofistikation og klassisk luksus, hvilket bringer en moderne, men alligevel vintage charme i ens rum. Den er perfekt til at matche med mørke, lyse eller hvide interiører. Pendanten til skinnende GROHE Cool Sunrise er GROHE Børstet Cool Sunrise som skaber en moderne stil på et hvert badeværelse. Armaturer i denne farve parres optimalt med materialer som glas, keramik og sten for at skabe en iøjnefaldende æstetik.

Oplev
Cool sunrise
Cool sunrise bathroom
Cool sunrise faucet
Cool sunrise bathtub
Cool sunrise shower
Cool sunrise flush plate

MATSORT

En ofte overset farve, matsort er perfekt til at skabe et overdådigt udseende og lave en statement i det rum, det pryder. Med de fantastiske Phantom Black og Matte Black, en fængslende nuance af matsort, der udstråler en aura af raffinement. Som en del af GROHE Black-sortimentet består den premium Phantom Black af lakbelægningsteknologi for ekstra holdbarhed, og Matte Black praler af pulverbelægningsteknologi for øget modstand mod korrosion, falming og ridser. Indret med mørke farvede overflader som sort marmor for et overdådigt udseende, eller kombiner med lyse materialer som let granit og beton for en iøjnefaldende kontrast.

Oplev

Black
Black bathroom
Black faucet
Black shower
Black thermostat
Black flush plate

GROHE PVD & GROHE COLORS - ET MATCH SKABT TIL AT VARE

GROHE Colors Collection er designet til at se lige så smuk ud årtier frem, som det gjorde på den dag, du først forelskede dig i det - med uovertruffen, hårde og ridsefaste GROHE PVD-topmoderne teknologi skabes en exceptionel finish. Processen med fysisk dampaflejring (PVD) sikrer, at overfladekompositionen er 10 gange mere modstandsdygtig over for ridser og 3 gange hårdere end krom, hvilket beskytter armaturer og blandingsbatterier mod slid og kan tåle hård behandling. Dette vises gennem ensartetheden af de PVD-belagte farver, da hver lag af materiale er konstrueret med en grad af absolut præcision. Da GROHE er passioneret om miljøet såvel som at garantere de bedst mulige produkter af højeste kvalitet, bruger PVD-teknologien, der anvendes til at producere GROHE Colors Collection, ingen skadelige kemikalier, hvilket betyder, at dine stilfulde, høj kvalitets armaturer ikke påvirker jorden og er også skabt til at vare.

Perfekt match

FIND DIT PERFEKTE MATCH

I et badeværelse med GROHE produkter overlades intet til tilfældighederne. Derfor har vi skabt Det Perfekte Match - vi har gjort det nemmere at matche det rigtige armatur med den rigtige keramik. GROHE's interne designere testede hundredvis af kombinationer ud fra tre kriterier - æstetisk, brugerkomfort og sprøjtefri drift. Det er så let, at du kun behøver at træffe ét valg - for at skabe det perfekte match.

Find en forhandler

Kontakt din foretrukne GROHE forhandler i dag for personlig support, der passer til dine individuelle behov.

FIND EN CERTIFICERET GROHE INSTALLATØR

Book en aftale med GROHE certificerede installatører for en installation, der opfylder alle dine tekniske behov og krav.

Oplev resten af sortimentet

Oplev det omfattende udvalg af komplette badeværelses- og køkkenløsninger, som GROHE tilbyder. Se vores produkter til badeværelse, bruser, keramik, trykplader og køkken for at finde de personlige løsninger, der opfylder dine behov.

Badeværelse

Brusere

Toilet

Køkken