Håndbruser og Brusesæt

Power&Soul Cosmopolitan Handshower 160

GROHE håndbrusere - Høj ydeevne og komfort

Vælg et GROHE brusehoved og oplev et perfekt brusebad hver gang. Udviklet med din komfort i tankerne, har vores brusere:

  • GROHE DreamSpray®, som sørger for en afbalanceret vandfordeling til hver enkelt dyse. Placeringen af enhver jet vælges omhyggeligt for at sikre det perfekte brus, uanset størrelse og form på brusehovedet.
  • GROHE EcoJoy® den integrerede og valgfrie vandbesparende funktioner fås på flere af vores hoved- og håndbrusere.
  • GROHE CoolTouch® sikrer, at badehåndtaget aldrig bliver for varmt. Nyttigt, hvis du bruger meget varmt vand til at rengøre badekarret.
Power&Soul Cosmopolitan Shower set

Designet til at holde hele livet

Vores brusehoveder er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og benytter de førende teknologier i branchen. Alle GROHE brusere og monteringer bliver taget igennem adskillige kvalitetstests for at sikre, at de fungerer perfekt selv efter mange års daglig brug.

GROHE StarLight®-krombelægning som sikrer mod slid sørger for, at dine produkter ser skinnende nye ud selv efter mange års brug.

  • Speed Clean dyserne på alle vores brusehoveder forhindrer ophobning af kalk. Lavet af en multikomponent silikone sikrer de dig en altid behagelig bruseroplevelse.
  • Alle GROHE brusehoveder er velegnede til installation med højt tryk.
Rainshower Next Generation Hand shower

Vandbesparende brusehoveder

Vælg et vandbesparende brusehoved, og reducer dit vandforbrug og spar energi. Når du bruger mindre vand betyder det også at mindre energi er nødvendig for at opvarme vandet, hvilket giver dig dobbelt op på fordele. GROHE EcoJoy ™ håndbruser har enten en integreret flowbegrænser, en Eco-knap eller eller spraydæmper, som giver dig mulighed for at vælge, hvornår du vil reducere vandstrømmen.