SKABT TIL AT MATCHE I BÅDE FORM OG FUNKTION. INTRODUKTION AF GROHE KØKKENVASKE

GROHE Køkkenvaske

Ud og fylde gryder op; skrælle grøntsager; vaske op efter aftensmaden. Det er et sted, du stopper ved flere gange om dagen, så hvorfor ikke vælge en vask, der overgår dine forventninger i både kvalitet, design og funktion?

GROHE køkkenvaske er designet til at passe ind i ethvert køkkentema med en række innovative, moderne designs, som er perfekte til netop dit hjem. Du kan vælge mellem en glat, hårdfør rustfri stålmodel, en virkelig holdbar komposit tilgængelig i to nutidige farver eller en usammenlignelig ridsefast PVD i tre farver der spiller godt sammen. Der findes både kompakte, modeller med integrerede afløb, store dobbeltvaske til dig, som kan lide at sprede tingene lidt ud, samt hippe indbyggede køkkenvaske, der går i ét med bordpladen. Med funktioner som GROHE QuickFix-systemet og fleksible designs som standard, kan du få din nye GROHE køkkenvask installeret på få minutter uden det store besvær.

Vi er også sikre på at du vil elske de særlige egenskaber som løft-op ventilen der betyder, at du slipper for nogensinde at sænke din hånd ned i beskidt vand igen. Takket være GROHE Whisper-teknologi kan du være sikker på at dette bliver din mest stille vask nogensinde - selve materialet i kompositvaskene reducerer lyden af rindende vand og for GROHEs rustfri stålvaske giver den særlige isolation på undersiden af vasken samme resultat. Med en vask fra GROHE vil du bemærke forskellen og hver gang du skal benytte din vask vil det føles mindre som et stykke arbejde.

Oplev GROHE Køkkenvaske

Nr. 1 i køkkensystemer - GROHE kan det hele

Som køkkenbrand nr. 1 kan GROHE det hele - vores køkkenarmaturer, vandsystemer, køkkenvaske, tilbehør og dræn gør det let at skabe et innovativt, komfortabelt og praktisk køkken.

Kvalitet du kan se og føle

Vores kvalitet er i særklasse. Med patenteret overfladeteknologi bliver rengøring gjort enkel og GROHE rustfri stål køkkenvaske garanterer dermed holdbarhed og styrke. De slidstærke og modstandsdygtige kompositvaske benytter kvarts, det hårdeste granitelement, til at fremstille en stærk vask der er resistent overfor ridser, buler, pletter, varme samt, at farven falmer grundet UV-lys. En GROHE-vask er en smuk central del af køkkenet, men den er også hårdfør nok til at modstå enhver opgave.

GROHE køkkenvaskpakker - alt i én pakke

Gør dit køb af køkkenvask endnu lettere med vores pakker: 4 vask- og armaturmodeller sælges sammen, hvilket garanterer et stilrent look og optimal performance.

Komplet portefølje i alle prissegmenter

Et valg til ethvert køkken - vores vasksortiment dækker enhver stil, størrelse og prisniveau, så du er sikker på at finde din idéelle model. Vælg en solid, slank, rustfri stål-model, en holdbar kompositvask fremstillet af 80% kvarts eller en i uovertruffen, ridsefast PVD. Kompositmodellerne fås også i to nutidige farvevalg - Granite Black og Granite Grey, PVD modellerne fås i tre - børstet Hard Graphite, børstet Cool Sunrise og børstet Warm Sunset. Valget er helt op til dig.

GROHE KOMPOSITVASKSERIER

Komplet produktoversigt

Find din ultimative komposit køkkenvask hos GROHE. GROHEs K-serie vaske byder på en størrelse og stil velegnet til alle køkkentyper. Vælg mellem 1, 1,5 eller 2-kumme vaske samt to farver i komposit. Vælg en nedfældet eller underlimet vask. GROHEs vaske byder på et væld af holdbare designløsninger.

Se alle Produkter

PRODUKTEGENSKABER

Vi er sikre på at du vil elske de særlige egenskaber, fra den støjreducerende GROHE Whisper teknologi til løft-op ventilen der betyder, at du slipper for nogensinde at sænke din hånd ned i beskidt vand igen. Med en vask fra GROHE vil du bemærke forskellen og hver gang du skal benytte din vask vil det føles mindre som et stykke arbejde.

Oplev alle produkter

GROHE rustfrie stål- & PVD køkkenvaskserier

Komplet produktoversigt

Find din perfekte rustfri stålvask eller PVD-coatet køkkenvask hos GROHE. GROHEs K-serie vaske byder på en størrelse og stil velegnet til alle køkkentyper. Vælg mellem 1, 1,5 eller 2-kumme vaske. Vælg en flat-edge nedfældet, nedfældet, planlimet eller underlimet vask. GROHEs vaske byder på et væld af holdbare designløsninger. Og hvis du fortrækker skønne farver kan vores K700 Underlimede serie med PVD-coating i børstet Hard Graphite, børstet Cool Sunrise og børstet Warm Sunset, virkelig tilfører farve til dit køkken.

Oplev alle produkter

PRODUKTEGENSKABER

Vi er sikre på at du vil elske de særlige egenskaber, fra den støjreducerende GROHE Whisper teknologi til løft-op ventilen der betyder, at du slipper for nogensinde at sænke din hånd ned i beskidt vand igen. Med en vask fra GROHE vil du bemærke forskellen og hver gang du skal benytte din vask vil det føles mindre som et stykke arbejde.

Oplev alle produkter