GROHE WATERSYSTEMS APP
DIN PERSONLIGE DIGITALE VANDPROFIL

Én app. Én digital vandprofil. GROHE Watersystems app er dit værktøj til at få adgang til dit GROHE Watersystems-produkt via din smartphone. For eksempel kan du administrere din GROHE Blue-vandhane med appen.

DIN STARTSKÆRM OG OVERSIGT OVER DINE GROHE VANDSYSTEMER

På én enkelt skærm finder du en oversigt over dine GROHE-vandsystemer samt den aktuelle status for dine enheder. Med aflæsninger og meddelelser direkte på startskærmen vil du altid have muligheden for at holde øje med dine vandsystemer.

Overvåg og administrér flere huse og rum.

OPRET DIN PERSONLIGE GROHE-KONTO

For at forbinde og administrere dine GROHE-vandsystemer med appen skal du have en GROHE-konto. Opret din personlige konto direkte i appen eller log ind med din eksisterende konto.

Hvis du tidligere har brugt GROHE Ondus-appen, kan du blot overføre dine loginoplysninger til Watersystems-appen (f.eks. GROHE webshop-konto).

INSTALLÉR ENHEDER

Appen guider dig trin-for-trin gennem hele opsætningsprocessen og giver dig mulighed for nemt at integrere dine GROHE-vandsystemer.

TRIN 1:

Vælg dit GROHE-vandsystem, som du vil forbinde til appen.

TRIN 2:

Navngiv det vandsystem, der skal installeres i appen, og tildel det en placering.
For optimal brug af appen skal du vælge typen af filter.

TRIN 3:

Dit GROHE-vandsystem er nu forbundet til appen.
På startskærmen har du til enhver tid overblik over dine enheder.

KONTROLLÉR STATUS OG MODTAG NOTIFIKATIONER PÅ ETHVERT TIDSPUNKT

Brug appen til at se status på vandfilteret og CO2-flaskerne og få information om, hvornår de skal udskiftes. Hvis der er behov for en udskiftning, vil du modtage meddelelser og kan genbestille nyt filter eller nye CO2-flasker direkte gennem appen. Derudover kan appen fortælle dig, hvornår du skal skylle systemet (kun GROHE Blue Home), hvis det ikke har været brugt i en vis periode, og minder dig om den nødvendige årlige rengøring.

Opret din personlige 'One Touch' for at konfigurere din yndlingsdrink direkte via appen.

FJERNSTYRING

Fyld et glas eller en karaffel med den nøjagtigt definerede mængde vand via appen, og vælg mellem vand med eller uden brus.

GENBESTIL DIREKTE VIA APPEN

Webshoppen, der er tilsluttet appen, giver dig mulighed for at genbestille de produkter, du skal bruge, direkte i appen og spore dine ordrer, indtil de ankommer. Det betyder, at dit GROHE vandsystem altid er forsynet og klar til brug.

Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du få support direkte i appen.

DOWNLOAD APPEN PÅ DIN SMARTPHONE

Til Android 6.0+ og Apple iOS 12.0.

LÆS MERE

Din private vandkilde – med eller uden brus.

Oplev GROHE Blue

Bemærk venligst: Download den nye GROHE Sense-app for at administrere din GROHE Sense & Sense Guard.

Se mere om GROHE Sense-appen