FIND DIT IDEELLE KØKKENARMATUR HOS GROHE

GROHE køkkenarmaturer forener de nyeste designs med et væld af egenskaber der tilfører køkkenet rigtige fordele. Spændende designs og exceptionelle produktegenskaber der sikrer, at hvert sekund tilbragt ved køkkenvasken er en fryd, snarere end en pligt. Etgrebsblandere i moderne stil ligeså vel som togrebsdesigns for at imødekomme enhver præference, alt imens vores to vandsystemer, GROHE Blue og GROHE Red, leverer filtreret og afkølet vand med brus samt kogende vand, øjeblikkeligt.

DESIGNS OG FARVER TIL ETHVERT KØKKEN

Hos GROHE mener vi, at dit køkken fortjener mere end blot en tilfældig vandhane - den fortjener at passe til indretningen lige så meget som resten af dit køkken. Med mere end 300 kvalitetsprodukter i vores sortiment af køkkenarmaturer - fra enkle et-greb armaturer til berøringsfrie modeller, der registrerer håndbevægelse med indbyggede sensorer - kan du helt sikkert finde den perfekte vandhane til dit køkken.

Hos GROHE tilbyder vi mange forskellige serier af køkkenvandhaner. Udvalget byder blandt andet på armaturer med mellemhøj eller lav tud, C-tud, U-tud, L-tud og endda tude, der kan trækkes ud fra selve armaturet, så du nemmere kan nå hele vejen rundt i vasken. Du kan vælge, om din vandhane skal have et eller to greb og ligeledes vælge hvor stort et svingfelt vandhanen skal have. Derudover byder udvalget på adskillelige spraymuligheder, som blandt andre svingbar tud, pull-out mousseur, pull-out dual og pull-out triple spray.

Vi tilbyder elleve forskellige farver, og der er vandhaner til ethvert budget. Dermed er det nemt at finde det rigtige køkkenarmatur, der matcher farver og stil i dit køkken. Krom er den mest populære farvefinish, men armaturerne findes også i rustfrit stål, supersteel, cool sunrise, hard graphite, nickel, og warm sunset. De sidste fire muligheder findes også i versioner med en børstet mat finish i stedet for med glans.

Mange af produkterne i serien har også GROHE Long-Life Shine finish, hvor vi anvender fysisk dampning (PVD) for at coate køkkenarmaturet og gøre det mere modstandsdygtigt mod ridser det giver armaturet en længere holdbarhed og efterlader det skinnende i længere tid.

KØKKENARMATURER MED FLERE FUNKTIONER

Vores armaturer, som er udstyret med GROHE SilkMove teknologi, har greb, der bevæger sig nemt, hvilket giver dig mulighed for at styre volumen og vandets temperatur uden besvær. Valget er dit: Vælg mellem flere velkendte, moderne designs for eksempel dette Eurosmart Cosmopolitan (32842000) eller vælg en mere vinklet U tud som denne Minta etgrebsbatteri 1/2".

Er du træt af snavsede fingre på dit køkkenarmatur? Så er en berøringsfri model med vores EasyTouch teknologi være den perfekte løsning. Du skal blot bevæge dine håndled under vandhanen for at tænde den og derefter gentage handlingen for at slukke den. Dette er især ideelt i situationer, hvor du har hænderne fulde af service eller mad, som du skal rengøre. Der går intet vand til spilde, da vandhanen automatisk slukker efter 60 sekunder, selvom sensoren stadig registrerer bevægelse.

UDTRÆKKELIGE HOVEDER FOR MERE FLEKSIBILITET

Køkkenarmaturer med GROHE EasyDock er udstyret med udtrækkelige hoveder, der automatisk trækkes tilbage på plads takket være de indbyggede magneter. Denne funktion er udviklet til travle køkkener, hvor et fast hoved ikke er strækkeligt. Udtrækkelige hoveder gør det lettere at arbejde i et køkken, såsom at rengøre og sætte service i blød. Det er endnu mere praktisk, hvis du har en dobbeltvask, hvor du kan trække hovedet over til den side, hvor du har brug for vand.

For særlig travle køkkener, for eksempel restaurationskøkkener kan en kraftig vandhane som denne Concetto etgrebsbatteri 1/2" (31491000) være påkrævet. Det udtrækkelige professionelle sprayhoved gør, at du kan nå rundt i hele vasken nemt og effektivt.

Mange modeller, der er udstyret med et udtrækkelig hoved har C-formede tude og giver dig mulighed for at skifte mellem et regelmæssigt vandflow og en sprayfunktion ved hjælp af et tryk på en knap. Hvis du foretrækker en L- eller U-formet tud, men du stadig ønsker den samme funktionalitet som en udtræksspray, så er et køkkenarmatur med en udtrækkelig mousseur et godt kompromis. En mousseur er nærmest usynlig, når den ikke er i brug, men den forlænger rækkevidden af vandhanen, når den trækkes ud.

GROHE FORBEDRER DIN KØKKENOPLEVELSE

GROHEs køkkenarmaturer vil gerne gøre dit arbejde i køkkenet så ubesværet som muligt. Alt efter hvilken model du vælger, kan du også drage fordel af yderligere funktioner såsom GROHE Lead and Nickel free inner water ways, der sikrer, at dit drikkevand er bly- og nikkelfri takket være dens indre adskilte vandsystem.

Hvis du er træt af at vente på, at el-kedlen skal koge vand om morgenen, bør du overveje et køkkenarmatur med kogende vand integreret. GROHE Red Duo kogende vandhane (30033000) giver dig øjeblikkelig kogende vand direkte fra armaturet. Børnelåsen giver sikkerhed til din familie og feriefunktionen begrænser temperaturen til 60°C for at spare energi, mens du er væk. Det er blot to af de fremragende funktioner, som størrelse M vandkoger kan tilbyde og desuden har den energimærket A. Hos GROHE gør vi vores bedste for miljøet og derfor er mange af vores køkkenarmaturer både vand- og energibesparende.

Efter du har foretaget dit køb af et GROHE køkkenarmatur, behøver du ikke at bekymre dig om monteringen. Med det nemme installationssystem kan du sætte din vandhane op og have vandet til at løbe på ingen tid.

FASTFIXATION

GROHE FastFixation sikrer en enkel og hurtig installation af dit GROHE-produkt. Faktisk kan du spare helt op til 50% af installationstiden med FastFixation sammenlignet med en installation af et tilsvarende produkt.

Se mere

Opdage Mere

Se mere om vores køkkenserier på GROHE X

Se mere om GROHEs køkkenprodukter på GROHE X