Brusere

Hos GROHE har vi et bredt udvalg af specialfremstillede brusere, indbyggede brusere, vægmonterede brusesystemer og separate hånd-/brusersæt. Dette betyder, at vi altid kan tilbyde dig et brusebad, der passer til dine behov. Uanset pris, stil og installationskrav.

Herunder kan du gå på opdagelse i vores forskellige produktlinjer og designserier. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Indbyggede brusere

Med et indbygget brusesystem kan du opnå både praktiske og æstetiske fordele. Ved at gemme føringsrøret til hovedbruseren ind i væggen i stedet for at montere det udenpå, kan du få mere plads i badet. Samtidig vil badeværelset også syne mere ryddeligt, når rørene er gemt af vejen.

Hovedbrusere til indbygning

Vægmonterede brusere

Opgradér hurtigt og nemt dit brusebad med et af vores vægmonterede brusesystemer, som alle er enkle at installere. Herunder kan du opleve vores serier inden for vægmonterede brusere og lade dig inspirere til en bruseoplevelse med rainshower-effekt eller måske nye innvovative funktioner, som vil gøre din nabo grøn af misundelse.

Komplette brusesystemer

Vægmonterede termostater

Håndbrusere og brusesæt

Vores udvalg af håndbrusere og brusesæt kombinerer prisvindende design med den seneste teknologi. For eksempel kan du med fordel vælge et vandbesparende brusehoved eller brusesæt, som med vores EcoJoy-teknologi gavner både din pengepung og miljøet - helt uden at gå på kompromis med bruseoplevelsen.

Spraytyper

Integreret i vores bruseløsninger finder du et hav af spraytyper, som giver dig mulighed for at tilpasse dit brusebad efter dit humør - hvad enten det skal være opkvikkende eller afstressende. Herunder kan du danne dit et overblik over, hvilke forskellige spraymønstre, du finder i vores produkter.

RAIN SPRAY

RAIN SPRAY

Bred og luksuriøs - et blidt, delikat strålemønster der plejer huden. Mønstret efterligner varm sommerregn, der yder en fuld og jævn dækning.

PURERAIN SPRAY

PURERAIN SPRAY

Den nye og forbedrede Rain spray med større og blidere dråber for en mere luksuriøs bruseoplevelse.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN SPRAY

Innovativt strålemønster der løsner op i spændte muskler eller til at skylle shampoo ud af håret.

SMARTRAIN SPRAY

SMARTRAIN SPRAY

Alle egenskaber og fordele ved vores autentiske Rain spray men med et reduceret flow. Et smart strålemønster der bruger mindre vand, men leverer samme, fulde brusenydelse.

JET SPRAY

JET SPRAY

Et fokuseret, cirkulært strålemønster, som giver en forfriskende, kraftig stråle. Ideel til at stimulere huden eller til at rense badekaret eller bruseren.

PURE SPRAY

PURE SPRAY

Navnet siger det hele. En blid strøm af vand lige fra midten af brusehovedet - minder om en frisk bjergkilde.

WATERFALL SPRAY

WATERFALL SPRAY

En ekstra bred tud skaber den sensuelle oplevelse af et vandfald i dit eget badeværelse.

DRIZZLE SPRAY

DRIZZLE SPRAY

Opkvikkende, kølig vanddis der føles som en frisk havbrise.

MASSAGE SPRAY

MASSAGE SPRAY

Et pulserende spraymønster der giver en stimulerende massage. Få en unik og opfriskende helkropsmassage.

TRIOMASSAGE SPRAY

TRIOMASSAGE SPRAY

Kombinationen af den velkendte Bokoma-spray og to Massage-sprays giver dig en hoved- og skuldermassage i ét samlet strålemønster.

BOKOMA SPRAY

BOKOMA SPRAY

Otte dynamiske stråledyser skaber en 'åndende' effekt, der genskaber den spændingsaflastende sensation ved fingerspidsmassage

CHAMPAGNE SPRAY

CHAMPAGNE SPRAY

Beriget med luft for større og blidere vanddråber. Tilførsel af mere luft betyder mindre vand påkræves til at gøre brug af dette rolige strålemønster.

Opdag mere

Opdag vores GROHE-undersøgelse afslører brusevaner

Få mere at vide om din ekstraordinære bruseoplevelse

Sådan fastgøres en bruserslange