HVORFOR SMART HOME ER FREMTIDEN

De seneste ti år er vi blevet mere og mere vant til at kunne styre vores liv via teknologi. Lige fra online banking til online shopping. Teknologierne har gjort vores hverdag meget lettere. Nu er tiden også kommet til dit hjem.

Hvad er smart home-teknologi? I det intelligente hjem kan næsten alt styres digitalt. Din dørklokke, din belysning, dit hjems sikkerhed, opvarmning og vandforsyning - alt helt ned til teknologiske tjenester, der kan trække dine gardiner for - også selvom du ikke engang er hjemme.

Hvad er fordelene ved et smart home? Intelligent teknologi gør et smart home mere problemfrit og mere effektivt. Smart home-teknologien kan give dig ro i maven og forsikre dig om, at alt i hjemmet fungerer, som det skal, selvom du ikke er hjemme. Den intelligente teknologi optimerer dit hjem, blandt andet ved at reducerer behovet for et virvar af ledninger og fjernbetjeninger til tv og musik. Smart home-teknologi til styring af belysning og opvarmning kan gøre dit hjem mere behageligt at komme hjem til, ved at du kan tænde for både lys og varme på afstand.

Nogle smart home-teknologier har mere fokus på sikkerhed. Et integreret intelligent overvågningssystem tillader dig at holde øje med, hvad der sker i dit hjem, uanset hvor du befinder dig. Du kan også købe systemer, der beskytter dit hjem mod brand og oversvømmelser. Disse smart home-teknologier gør, at du har mere kontrol og er mere informeret om, hvad der sker med og i dit hjem.

Hvordan fungerer et smart home? Smart home-produkter kan installeres i dit hjem lidt efter lidt, alt efter hvad dine prioriteter er. Hvis du prioriterer, at du skal kunne trække dine gardiner for med en stemmestyret assistent, kan du nemt begynde her. Men en voksende tendens er integreret teknologi, der forbinder forskellige elementer i dit hjem ét sted.

Den seneste udvikling inden for smart home. Et af de største udviklingsområder inden for smart home er vandsikkerhedssystemer til hjemmet. Systemer som GROHE Sense og GROHE Sense Guard kan give dig ro i maven ved at beskytte dig og dit hjem mod ødelæggende lækager og dyre vandskader. Et vandsikkerhedssystem giver dig og dit hjem et væld af fordele.

Vandalarmer i dit hjem vil være i stand til at opdage og varsle dig om ændringer i luftfugtigheden, så du kan nå at reagere på potentielle problemer i tide. For eksempel kan vandalarmerne advare dig om eventuelle problemer via en smart home app, så du får besked, selvom du er væk hjemmefra. Ved at supplere med en vandafbryder kan du endda lukke for vandforsyningen i dit hjem, hvis der opstår problemer - også selvom du ikke er hjemme. Da vandskader er nemmere at forebygge end at udbedre, er sådanne systemer oplagte for alle husejere, som samtidig ønsker bedre indsigt og kontrol over deres hjem og vandforsyning.

Læs mere om GROHE Sense vandsikkerhedssystem