Vandsikkerhedssystem til alle hjem

HUSEJER ELLER LEJER?

Uanset om du er husejer eller lejer, tilbyder GROHE en løsning, som højner niveauet af vandsikring i dit hjem, så du undgår dyre og ødelæggende vandskader.

Årsagen kan være mange. Det kan være en lækage fra et husholdningsapparat, en bruser, et toilet, en vask, en frostskade eller et sprængt vandrør.

Det værste ved en lækage er, at den kan gå ubemærket hen i dage, uger eller endda måneder. Dette forårsager gradvis vandskade og fugtighedsproblemer, før du selv finder ud af, at der er et problem.

Derfor er det en god idé at sikre dit hjem med et intelligent smart Home system, der overvåger dit vandforbrug og fugtighedsniveauet i dit hjem. Med GROHE Sense og GROHE Sense Guard får du et komplet smart home system til vandsikring, som konstant holder dig opdateret om vandsituationen i dit hjem, uanset hvor du befinder dig.

DEN INTELLIGENTE VANDALARM GROHE SENSE - OPDAGER VANDLÆKAGER I HJEMMET.

GROHE Sense, en batteridrevet intelligent vandalarm, kan placeres i værelser og andre steder i ethvert hjem, uanset om du er husejer eller lejer. Hvis vandlækage opdages, bliver du alarmeret automatisk, så du kan stoppe lækagen, før den udvikler sig til en ødelæggende vandskade.

Vandalarmens slanke, minimalistiske design gør, at den passer ind i ethvert rum, hvor der kan opstå vandlækage. Vandalarmen kan endda placeres svært tilgængelige steder takket være et forlængersæt. Ideel til køkkener, badeværelser, kældre eller andre risikoområder for vandskader.

Læs mere om GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD VANDAFBRYDER - INSTALLERES PÅ HOVEDVANDRØRET

Den intelligente vandafbryder GROHE Sense Guard, som overvåger dit vandforbrug og automatisk lukker for vandet ved lækage, skal installeres på koldtvandsrøret efter vandmåleren. Derfor kræves der adgang til hovedforsyningen.

Vi anbefaler, at lejere laver en aftale med husejere inden installation af enheden, da denne installation medfører en permanent ændring af rørsystemet.

Læs mere om GROHE Sense Guard

TALRIGE TILFÆLDE PÅ VANDSKADER SOM ER OPDATET I TIDE.

"Min forventning var ekstra sikkerhed, især da vi bor i et ældre hus. Bare i tilfælde af at der skulle ske noget. ”

André Wefers, Tyskland

Læs kundehistorier om produktet