Trykplader

Har du eller overvejer du at få et væghængt toilet? Så er det en god idé at investere i et godt og brugervenligt betjeningspanel. Med de ældre gulvstående toiletter er trykknappen en del af cisternen. Men med de nyere væghængte toiletter er cisternen indbygget i væggen, og trykknappen er en separat del, som du fastgør til din skjulte cisterne. Selvom cisternen er skjult, når du vælger en indbygget løsning, så vil tryknappen stadig fange øjet. Så hvorfor ikke vælge én, som samtidig er pæn at se på, og som passer ind i dit øvrige badeværelsesmiljø? Heldigvis har vi en bred vifte af trykknapper i forskellige designs, størrelser og farver.

Fordelene ved en GROHE trykplade

De fleste GROHE trykplader har Dual Flush-funktion. Det betyder, at trykpladerne har to knapper: en stor og en lille. I gennemsnit skylles der 3 liter vand gennem toilettet med den lille knap og 6 liter med den store knap. Fordelen ved at have to knapper er, at du med ét tryk kan spare vand. Især sammenlignet med et traditionelt toilet, som i gennemsnit bruger 12 liter vand pr. skylning.

Derudover har vores trykplader en flush-afbryder. Dette giver dig mulighed for at afbryde skylningen når som helst, hvis du trykker på knappen igen – endnu en måde, hvorved du kan undgå at bruge unødigt meget vand.

En anden fordel ved GROHEs trykplader er, at de kan kombineres med GROHE Fresh. Det er en usynlig løsning til toiletrengøring. Med GROHE Fresh kan du nemt åbne din trykplade og lægge en rengøringstablet ind i din cisterne. Rengøringstabletten højner hygiejnen og giver samtidig en behagelig duft omkring toilettet.

Renovering eller nybyggeri?

Bemærk, at en GROHE-trykplade kun passer med en GROHE indbygningscisterne. Skal du renovere dit toilet? Så husk at kontrollere, om du allerede har en GROHE indbygningscisterne. Bygger du nyt, skal du også købe en GROHE indbygningscisterne ud over GROHE-trykpladen.

Læs mere om GROHE indbygningscisterne

Lille eller stor trykplade?

GROHEs trykplader til toiletter fås i 2 størrelser: 130 mm bred x 172 mm høj x 5 mm dyb (lille trykplade) eller 156 bred x 197 mm høj x 10 mm dyb (stor trykplade). Går du efter den minimalistiske, lille trykplade? Så skal du kombinere den med en GROHE Rapid SLX skjult indbygningscisterne. Går du efter en moderne, stor trykplade? Så kombinerer du det med en GROHE Rapid SL skjult indbygningscisterne.

Vi tilbyder i øjeblikket tre serier af trykplader, der fås i både den lille og den store version: Skate Cosmopolitan, Nova Cosmopolitan og Arena Cosmopolitan.

Trykplader til urinal fås i én størrelse: 116 mm bred x 144 mm høj x 10 mm dyb.

Giv dit toilet farve

Gør dit badeværelse farverigt ned til mindste detalje. Med GROHE Colors-serien kan du nemt tilfører dit badeværelse din egen smag og personlige stil. Tilføj farver og giv dit toilet et unikt design, der passer ind i din stil.

Ønsker du et varmt eller måske mere et slankt køligt look? Takket været GROHE Colors-serien kan du skabe lige netop den atmosfære, du ønsker. Vores trykplader fås nemlig i 12 forskellige farver.

Oplev GROHE Colors-serien

Serier af trykplader til toilet og urinal

Skate Cosmopolitan
Fås i to størrelser og 12 farver

Arena Cosmopolitan
Fås i to størrelser og 12 farver

Nova Cosmopolitan
Fås i to størrelser og 12 farver

Nova Light
Med LED-belysning. Praktisk og stilfuld.

Skate & Skate Air
Fås i tre varianter

Trin for trin guide til et væghængt toilet

1. Vælg en toiletskål

2. Vælg en trykplade

3. Vælg en skjult cisterne

4. Find en forhandler