AKTIV BESKYTTELSE SOM SUPPLEMENT TIL DIN HUSFORSRIKRING

Vandskader forårsaget af vandlækage og oversvømmelser i hjemmet er et stort problem. Både for boligejere og forsikringsselskaber. At blive ramt af en vandskade derhjemme kan være dyrt og ødelæggende, og i mange tilfælde dækker forsikringsselskaberne ikke 100% af skadeomkostningerne. Så sørg for at stoppe vandskaden, før den overhovedet opstår. Hvis du har en GROHE Sense & Sense Guard installeret i dit hjem, vil det potentielt reducere omfanget af vandskaden, dine egne omkostninger og frem for alt det besvær, som en vandskade involverer.

GROHE OG FORSIKRINGSSELSKABER GÅR TIL KAMP MOD VANDSKADER - TIL DIN FORDEL

GROHE samarbejder med forsikringsselskaber for at kombinere beskyttelse af dit hjem fra GROHE Sense & GROHE Sense Guard med yderligere forsikringsfordele. Har du en husforsikring kan du muligvis få ekstra fordele hos dit forsikringsselskab, når du installerer et GROHE vandsikkerhedssystem. Kontakt venligst dit forsikringsselskab direkte for at høre om mulige rabatter eller fordele, som du kan få gavn af. Følgende forsikringsselskaber samarbejder GROHE med i Danmark:

TRYG

I samarbejde med Grohe ønsker Tryg Forsikring at gøre husejere mere trygge med en vandalarm i deres hus og undgå alvorlige vandskader, der kan være meget belastende for en familie. Med en husforsikring i Tryg kan du få GROHE Sense Guard via Trygs hjemmeside.

Se mere hos Tryg

ALKA

Alka Forsikring vil i samarbejde med GROHE forebygge de tusindvis af rørvandskader, der hvert år rammer Alkas mange kunder.

Alka tilbyder derfor alle sine kunder, der har købt en husforsikring, at købe GROHE Sense Guard med rabat og fast installationspris via Alkas hjemmeside. Når GROHE Sense GUARD’en er installeret får kunden efterfølgende rabat på rørskadedækningen i Alka.

Se mere hos Alka

Er du assurandør?

Læs mere om fordelene og mulighederne ved et samarbejde med GROHE

Gå til siden for forsikringsselskaber