<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

CUBE KERAMIK

En klar stilerklæring

Træd et øjeblik tilbage fra hverdagens stress og jag og nyd det essientielle. Med sine stærke, minimalistiske linjer opsummerer den fantastiske CUBE KERAMIK-serie cool og moderne luksus til badeværelset. Hvert produkt i serien har en sofistikeret følelse, der er formet af klare, rene linjer. De dynamiske former og glatte overflader er designet til at være ubesværet - ideel til at skabe et moderne badeværelsesplan, der giver en følelse af rolig klarhed til din dag.

Bliv inspireret af den tidsløse kvalitet af arkitektonisk design. CUBE KERAMIK-serien med håndvaskdesigns er skabt for at passe til din egen personlige stil og rutine. Alle er forenet med skarpe profiler og rene hjørner, der udstråler et let og moderne udseende.

Med keramik fra CUBE KERAMIK-serien skaber du et badeværelse, der får det bedste ud af et yderst elegant og moderne design. Generøst proportioneret gør dets karakteristiske håndvaske dit badeværelse til en indbydende by-oase. Tag en pause fra den hektiske verden udenfor og lad byens former inspirere dig.

GROHE Teknologier

PUREGUARD

FORBLIVER SKINNENDE HVID - INGEN CHANCER FOR BAKTERIER OG SNAVS

TRIPLE VORTEX SKYL

REN OG STØJSVAG

RIMLESS TEKNOLOGI

EFTERLADER INGEN STEDER BAKTERIERNE KAN GEMME SIG

SOFT CLOSE SÆDE

BLIDT OG STØJVAG

QUICK RELEASE SÆDE

NEM AT FJERNE FOR NEMMERE RENGØRING

MED VORES PERFECT MATCH KAN DU VÆRE SIKKER PÅ AT ALT PASSER SAMMEN

Et konsistent design og ergonomisk brug er afgørende for at gøre dit badeværelse til et sted for sand afslapning. Med vores Perfect Matchs skabte vi tre sammenhængende serier til en komplet badeværelseløsning.