SPAR VAND PÅ TOILETTET

Du bruger utrolig meget rent vand, når du skyller ud i toilettet. Vi giver dig her nogle tips, der reducerer dit vandforbrug på toilettet.

1. INSTALLER ET VANDBESPARENDE TOILET

Et vandbesparende toilet har et to-skylssystem, hvor du kan vælge mellem 3 eller 6 liter (dobbelt skylning). Dette er i stedet for de 9 til 12 liter et traditionelt toilet bruger. Et to-skylstoilet gør det meget let at spare vand! Da der bruges mindre vand til at skylle toilettet, kan du drastisk reducere dit årlige vandforbrug.

Se udvalget af vandbesparende toiletter

2. VÆLG ET SHOWERTOILET

Et showertoilet renser med vand og gør brugen af toiletpapir overflødig. Toiletpapir og vådservietter indeholder skadelige stoffer, der ender i spildevandet. Den gennemsnitlige brug af toiletpapir er ca. 15 kg pr. person pr. år. Ved at bruge mindre papir er der desuden betydelige besparelser på træer, og papirproduktion, emballage og transportomkostninger elimineres.

I mange kulturer er rengøring med vand efter toilettet lige så almindeligt som at vaske hænder. I dag er vores interesse for hygiejne og personlig pleje stigende og flere og flere mennesker ønsker at få den rene, friske og sikre følelse efter toilettet. Som et resultat bliver showertoiletter stadig mere populære.

Oplev Sensia Arena showertoilettet her