VANDSIKKERHEDSSYSTEM TIL DIN VIRKSOMHED OG DIN EJENDOM

At drive en virksomhed eller at eje en ejendom medfører masser af ansvar og ting at bekymre sig over. Så hvorfor ikke strege bare en ting fra listen? Med et intelligent vandsikkerhedsssystem kan du beskytte dine lokaler mod vandlækager og ødelæggende vandskader.

Vandskader og oversvømmelser kan have store konsekvenser for virksomheder. For eksempel store omkostninger til erstatning af beskadiget inventar. Men også den meget tid, som skal investeres for at udbedre en vandskade. I nogle tilfælde kan det tage op til uger at tørre og affugte beskadigede dele, før reparationer kan begynde. For udlejere kan det betyde ekstra arbejde i form af genhusning af lejere, imens reparationerne står på. Og selvfølgelig kan vandskader og oversvømmelser også medføre risici for medarbejdernes og kundernes sundhed og sikkerhed.

Endnu værre: Lækager og vandskader holder sig ikke kun til kontortiderne. Derfor vil enhver virksomhed eller ejendomsejer gøre klogt i at overveje et intelligent vandsikkerhedssystem. Et system, som kan gøre opmærksom på eventuelle problemer tidligt og endda automatisk lukke for vandforsyningen, før en vandlækage bliver til en bekostelig forretningsmæssig katastrofe.

SMÅ VIRKSOMHEDER, BUTIKKER, RESTAURANTER - IKKE FLERE SPILDTE ARBEJDSDAGE PÅ GRUND AF VANDSKADE

En vandskade vil ikke blot være bekosteligt i form af udbedring af skader i din ejendom og på dit lager. En vandskade betyder måske også, at du må lukke din virksomhed i flere dage. Med GROHEs intelligente vandsikkerhedssystem kan sådanne ubehagelige situationer undgås. Systemet opdager vandlækagen tidligt og lukker automatisk for vandet, før lækagen forårsager betydelig skade.

GROHE Sense vandalarm og GROHE Sense Guard vandafbryder er velegnede til forretningsmiljøer, afhængigt af antallet af badeværelser og køkkenarmaturer.

 • Ejendomme med begrænset antal sanitære apparater:
  • en butik,
  • et mindre kontor,
  • en restaurant,
  • et lægehus,
  • og andre lignende eksempler.
 • En person med kontrol over vandgennemstrømningen, kan beslutte om der skal være vandafbrydelser uden yderligere negativ indvirkning på virksomheden. Kontrol over vandsystemet sker via en smartphone app.
Kontakt os for hjælp til at finde en skræddersyet løsning

BYGGEPLADSER - IKKE FLERE VANDSKADER PÅ GRUND AF INSTALLATIONSFEJL

Det er nat og byggepladsen er tom. Der er lavet en fejl i installationen af ​​rør og vandbeslag. Pludselig lækker vandet i flere timer, før det opdages og kan stoppes. Ødelagte materialer skal udskiftes, yderligere omkostninger opstår og byggeplanen bliver forsinket og udsat. Med GROHE Sense Guard kan vandlækager minimeres, da vandforsyningen automatisk afbrydes, før lækagen forårsager massive skader.

GROHE Sense Guard giver automatisk beskyttelse i tilfælde af rørbrud og ekstrem vandgennemstrømning. Den intelligente vandafbryder registrerer uhensigtsmæssige hændelser og lukker for vandet automatisk. Selv uden Wi-Fi-forbindelse fungerer afbryderen - så længe den er tilsluttet strøm og installeret på vandrøret.

Kontakt os for hjælp til at finde en skræddersyet løsning

EJERE AF EJENDOMME - BESKYT VÆRDIEN AF DIN EJENDOM VED AT BEGRÆNSE VANDSKADER

Er du ejer af forretnings- eller boligejendomme? Du har måske allerede udstyret det med brandalarmer for hurtigt at opdage brand og undgå betydelige skader. Hvad med at gå et skridt videre og beskytte din ejendom med et vandsikkerhedssystem? Når først vand trænger gennem en bygning, og det sker over en længere periode, kan det efterlade betydelige og langsigtede negative virkninger på bygningen. Men med GROHEs vandsikkerhedssystem lukkes der automatisk for vandet, hvis en vandlækage skulle opstå, så du undgår betydelige vandskader.

Bemærk venligst at GROHE vandsikkerhedssystem i øjeblikket kun kan installeres på ejendomme, hvor omfanget af de sanitære installationer svarer til et enkelt familiehus.

Kontakt os for hjælp til at finde en skræddersyet løsning