BADEVÆRELSESTILBEHØR

Nyt tilbehør kan være med til at fremhæve din personlige stil i badeværelset. Det kan også være med til at give dit badeværelse et løft eller et nyt udtryk som et alternativ til en komplet badeværelsesrenovering.

PRIKKEN OVER I‘ET

GROHEs badeværelsestilbehør blander minimalistisk design med kvalitet og funktionalitet. Tilbehøret er både dekorativt og elegant. Hos GROHE får du mulighed for at skabe det udtryk, du gerne vil have i badeværelset.

Hos GROHE er kvalitet, komfort og design alle vigtige elementer for de produkter, vi tilbyder. Derfor udvikler og optimerer vi hele tiden vores produkter og anvender altid den nyeste teknologiske viden, der findes i branchen.

GIV DIT BADEVÆRELSE NYT LIV MED DET RIGTIGE TILBEHØR

Badeværelset er ofte det rum, der bliver anvendt mest i hjemmet. Dog bliver badeværelset sjældent prioriteret ret højt, når det gælder indretning. Måske fordi, de fleste forbinder ændringer i badeværelset med en større indsats. Men sådan behøver det ikke at være. Med GROHEs tilbehør kan du nemlig nemt skabe en hyggelig og rar atmosfære i rummet - helt uden at skulle investere en masse tid eller økonomi sammenlignet med en renovering. Ved at lave nogle få ændringer med GROHES badeværelsestilbehør kan du få dit badeværelse til at blive mere funktionelt og se mere dekorativt ud.

Hos GROHE finder du det bedste og flotteste badeværelsestilbehør, der kan ændre et måske lidt kedeligt badeværelse til et smukt rum. Det er virkelig de små og fine detaljer, der gør en stor forskel og giver rummet den specielle stemning af ro og velvære.

Helheden ligger i detaljerne

Hver eneste detalje er med til at udgøre helheden, når dit badeværelse skal indrettes. Hos GROHE finder du præcist det, der er nødvendigt for at skabe din egen personlige indretning. GROHE har badeværelsestilbehør til alle, så det er let at finde det perfekte tilbehør, der passer lige netop til dig og din familie.

Nyt badeværelsestilbehør fornyer og redefinerer rummet uden at det behøver at koste en formue. Det er nemt at designe et nyt look for et overkommeligt beløb.

Med det mest aktuelle og populære badeværelsestilbehør kan du bedre udnytte rummet. Ved at udnytte rummet bedst muligt med nyt tilbehør kommer der balance mellem funktionalitet og design. Overvej grundigt, hvor du vil placere det nye badeværelsestilbehør, så du får det bedste ud af rummet.

GROHES UDVALG AF BADEVÆRELSESTILBEHØR

Takket være det brede udvalg af badeværelsestilbehør i forskellige designs, kan du med garanti forvandle dit badeværelse til en mere luksuriøs oplevelse.

Kombinér kroge, håndklædestang, hylder og meget mere, og oplev hvordan tilbehøret vil harmonere med resten af GROHEs udstyr til badeværelset. For eksempel er det nemt at skabe sammenhæng i indretningen ved at vælge vores badeværelsestilbehør, der er designet til at matche vores armaturer og vandhaner.

Når du vælger håndklædeholdere, kroge, sæbedispenser, toiletbørste og papirholder i samme serie og stil, giver du dit badeværelse den sidste flotte finish. Det er prikken over i’et, som fuldender dit badeværelsestema

GROHES SERIER AF TILBEHØR TIL BADEVÆRELSET

Vi tilbyder forskellige designserier af badeværelsestilbehør, så der altid er noget, som passer til din badeværelsesstil. Vi har flere stilarter med matchende elementer, der bidrager til et sammenhængende og harmonisk udtryk i badeværelset. Der er mange essentielle detaljer i vores serier, og de er med til at give dit badeværelse karakter. De er alle funktionelle og omhyggeligt designet.

Gå på opdagelse i vores forskellige serier af badeværelsestilbehør og find de elementer, der passer til dit badeværelse. Her kan du opleve nogle af vores serier:

Selection blander form og funktion. GROHE Selecton er designet til at supplere GROHE Plus-, Essence- og Lineare-serierne og i et udvalg af ti finishes giver Selection-tilbehør en finpudsning af raffinement.

Selection Cube har med den kubiske facon rene minimalistiske linier og er kendetegnet ved det gode håndværk. Med denne dynamiske form og glatte overflade får du en stemning af balance og harmoni ind i dit badeværelse. Hvert produkt i serien er formet af klare, rene linjer og skaber et moderne badeværelsesmiljø.

Essentials kombinerer rene linjer og moderne design, som bidrager til en både praktisk og alsidig løsning. Essentials tilbehør er ideelle til opfriskning af ethvert badeværelse.

Essentials Cube består af elegante, kubisk-inspirerede silhuetter, der gør designserien perfekt til moderne, minimalistiske badeværelser.

Essentials Authenticer klassisk og tidløs. Serien egner sig særlig godt til de mere raffinerede udgaver af det traditionelle badeværelse.

Bau Cosmopolitan er designmæssigt inspireret af Bauhaus-æstetikken. Serien bidrager til en harmonisk og afslappet badeværelsesstemning og passer perfekt til alle GROHEs Bau-armaturer.

Allure Brilliant tilbyder en spændende blanding af stilarter. Der er en elegance over kombinationen af cylindre og kanter og hæver dette design til et højere niveau. Denne stilart tilfører både klasse og komfort til badeværelset.

Atrio har en klassisk og elegant form, der designmæssigt gør serien til et sikkert valg i mange år fremover. Der er en tidløs elegance og præcision over denne serie, der giver dit badeværelse et raffineret udseende. Designet har en slank cylindrisk form, som skaber et enkelt og visuelt look.

FINISH OG FARVER

GROHEs badeværelsestilbehør fås i flere forskellige farver, der matcher vores armaturer, brusesystemer og betjeningsplader til toilettet. Dermed kan du nemt skabe et sammenhængende look i dit badeværelse.

GROHEs tilbehør anvender teknologien Long-Life Finish, der giver tilbehøret en stærk modstandsdygtighed over for snavs og ridser. Derfor er dit nye badeværelsestilbehør fra GROHE ekstra let at rengøre. Long-Life Finish-teknologien anvendes også på vores armaturer og vandhaner, så du får et perfekt match og ensartet look, når du vælger alle dine produkter til badeværelset fra GROHE.