GROHE Certifikater

Certifikater

Mange af GROHEs produkter er certificeret og har deklarationer, som gør at de kan understøtte den grønne omstilling i dine byggeprojekter og derigennem understøtte diverse miljøcertificeringer. Herunder kan du finde de aktuelle produkter.

Herunder kan du finde de aktuelle produkter.

Overensstemmelseserklæringer

Grohe Blue

Se produkter

EPD

En EPD er en omfattende, uafhængig kontrolleret og registreret "produktpas". Det rapporterer sammenlignelige, gennemsigtige data om hele den miljømæssige livscykluspåvirkning af et produkt. EPD'er er i overensstemmelse med ISO 14025 og, for så vidt angår byggeriprodukter, tjenesteydelser og processer, med EN 15804. En livscyklusvurdering (LCA) er kernen i en EPD. Her tages hensyn til alle faser af et produkt: fra råmaterialeudvinding gennem produktion og produktets anvendelse til bortskaffelse, herunder for den enkelte faser; virkningen af transportveje.

GROHE har lanceret EPD’er for mangeprodukter i sortimentet, mens flere er på vej.
Guide til søgning

Disse to parametrer skal være udfyldt når du søger:

  • Filter > "grohe"
  • Product Category > "Construction products"
Slå vores EPD’er op her

KIWA Energy Certifikat

Denne energimærkning af armaturer anerkendes af mange nordiske ejendomsudviklere og byggefirmaer som et udvælgelseskriterium. Certifikatet er kriterie for at opnå en "Svanemærket" certificering på en bygning, Svanemærket fremhæves og anerkendes af tennants, event bookers, ejendomskøbere og hotelgæster.

Baseret på svenske teststandarder (SS 820000, SS 820001),

Herunder kan du finde de aktuelle produkter

Se hvilke produkter er under Kiwa

Læs om vores arbejde for bæredygtighed her