<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Klarhed. Finesse. Et let udtryk.

Skønhed i den reneste form

Disse er kvaliteterne, der beskriver keramikserien GROHE Essence. Serien byder på alt, hvad du behøver for at skabe en afslappende spa-oplevelse i dit eget badeværelse - lige fra håndvaske og toiletter til fritstående badekar. Essence keramikseriens slanke profil og naturlige linjer, gør serien ideel til at skabe et roligt og afslappende miljø i ethvert badeværelse. Helt enkelt tilbyder Essence keramikserien et komprisløst og behageligt design med innovative funktioner, som du vil nyde hver eneste dag.

GROHE ESSENCE Brochure

En hyldest til det gennemførte badeværelse

Den nye Essence keramikserie har alt, hvad du behøver for at skabe et rent, elegant og moderne badeværelsesdesign. Serien består af tre størrelser af møbelvaske og praktiske væghængte valgmuligheder samt toiletter og bidét som både gulvstående og væghængt. Alle løsninger tilbyder de samme nydelige, organiske linjer som vores Essence badekar og passer harmonisk sammen.

Strømlinet og slankt design

GROHE Essence keramikserien fås med smarte, strømlinede funktioner, som betyder, at du er garanteret en designmæssig rød tråd ned til mindste detalje gennem hele serien. Den slanke 17 milimeter profil i seriens håndvaske giver et let, delikat look, som er ideelt, hvis du ønsker at skabe et roligt miljø. Samtidig er vaskens overløb placeret på den modsatte side armaturet, så du ikke ser overløbet. Denne detalje bidrager til et komplet, enkelt og elegant udtryk.

Nye standarder inden for komfort og brugervenlighed

For at matche det rene, moderne look er alle elementer i GROHE Essence-serien designet med en række brugbare funktioner for at gøre dit liv bare lidt nemmere. For eksempel bliver hygiejne og vedligeholdelse meget nemmere takket være seriens toiletter uden skyllekant, som gør, at bakterier ikke kan ophobe sig.

ESSENCE KERAMIK KOLLEKTION

Essence badekar - Gør badeoplevelsen smuk

Gør afslapning og den skulpturelle stil til omdrejningspunktet for dit badeværelse med et badekar fra Essence Keramikserien. Badekarret er designet med rene, lette linjer, som gør, at det passer harmonisk sammen med resten af Essence-serien.

Oplev vores Sensia Arena

GROHE Teknologier

PUREGUARD

FORBLIVER SKINNENDE HVIDT - INGEN BAKTERIER ELLER SNAVS

INGEN SKYLLEKANT

SIKRER AT BAKTERIER IKKE KAN GEMME SIG

SOFT CLOSE SÆDE

NÆNSOMT OG STILLE

QUICK RELEASE SÆDE

NEM AT FJERNE, NEMT AT GØRE RENT

MED VORES PERFECT MATCH ER DU SIKKER PÅ AT ALT PASSER SAMMEN

Et sammenhængende design og den ergonomiske brug er afgørende for, om badeværelset er et afslappende rum at opholde sig i. Med vores Perfect Match-koncept har vi skabt tre sammenhængende serier, som gør det nemt at design dit eget komplette og strømlinede badeværelse.