GROHE termostater

Præcis kontrol for at give dig en mere afslappet oplevelse

Som en målestok hver gang vi konstruerer en GROHE termostat, bruges det mest følsomme termometer - huden. De revolutionære termostater i vores Grohtherm-serie sikrer at varmt og koldt vand rører din hud i nøjagtigt de proportioner og temperaturer som du ønsker. GROHE TurboStat® er en revolutionær teknisk feature – den giver den rette brusetemperatur på kun få sekunder og den forbliver konstant.

Beregn dine besparelser nu!

Spar vand og energi med en GROHE termostat

Vores vand- og energikalkulator hjælper dig med øjeblikkeligt at finde ud af hvor meget du kan spare med en GROHE termostat udstyret med GROHE EcoButton® og GROHE Turbostat®. Ved kun få klik vil du kunne se dine årlige omkostninger og besparelser.

Start kalkulationen på hvor meget vand og energi du kan spare

Gå på opdagelse i alle vores løsninger

Brusere

GROHE brusere

Få oplevelsen af det perfekte brusebad hver gang med GROHE. Alle vores håndbrusere og brusesystemer indeholder GROHE DreamSpray® teknologien hvilket sikrer en afbalanceret vanddistribution til hver eneste dyse.

Brusere

GROHE på badeværelset

GROHE badeværelsesarmaturer forener prisbelønnet design med det fineste materiale og de seneste teknologier inden for industrien. Enhver kollektion har et bredt udvalg af armaturer som komplementerer både keramik og dine personlige stylingpræferencer.

GROHE på badeværelset
Toiletløsninger - trykplader & sanitetssystemer

Toiletløsninger - trykplader & sanitetssystemer

Vores sanitetsinstallationsrammer, skjulte cisterner og trykplader faciliterer følelsen af et luksus-badeværelse, som kan indeholde væghængt toilet og vask. Alle vores cisterner indeholder GROHE EcoJoy™ teknologien, som kombineret med vores trykplader, er vandbesparende uden at du ligger mærke til det.

Trykplader & sanitetssystemer