OM GROHE

GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet.

I mange årtier har vi hos GROHE været dedikeret til vores brandværdier; teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Disse illustrerer alle vores forpligtelse til at skabe fantastiske oplevelser og til at levere "Pure Freude en Wasser". Med produktions-, innovations- og designfaciliteter placeret i Tyskland, kan vi være stolte af "Made in Germany"-mærkatet. Alle vores fabrikker gør brug af en høj præcisionsteknik i produktionen for at sikre, at den konsekvent høje GROHE standard overholdes. Det er derfor at vi hos GROHE kan forsikre dig om, at vores produkter lever op til de mest kompromisløse krav i form af håndværk og funktionalitet.

Over de seneste ti år er den succes vi har opnået blevet bevist med mere end 240 design- og innovationspriser, samt CSR-prisen for den mest bæredygtige virksomhed med 1000+ medarbejdere i 2017 givet af Tysklands regering. Utallige eksklusive projekter i hele verden har GROHE produkter installeret, hvilket bevidner om at GROHE også er arkitekternes og designernes foretrukne valg.

I 2014 blev GROHE en del af LIXIL Group Corporation, som er et børsnoteret selskab på børsen i Tokyo. LIXIL er global markedsleder indenfor sanitetsprodukter, og er ligeledes Japans ledende leverandør af byggematerialer.

Brandværdier

Kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed. Disse fire brandværdier illustrerer vores forpligtelse til at skabe ekstraordinære løsninger og oplevelser. Vi sætter vores standarder ekstremt højt for at sikre, at hver gang du tænder for dine GROHE produkter, kan du mærke forskellen.

GROHE hovedkvarter i Düsseldorf

GROHE Group hjemmeside

Besøg GROHE Group hjemmesiden for at læse mere om tal og information om investorer, presse, leverandører og internationale projekter.

Gå til website

Opdage Mere

Se mere om GROHEs historie på GROHE X