BADEVÆRELSESTILBEHØR

Færdiggør dit badeværelse til perfektion med GROHEs badeværelsestilbehør. GROHEs tilbehørsserier indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at tilføje de sidste finesser på badeværelset, uanset hvad du foretrækker.

Fra håndklædesholdere til sæbedispensere, toiletbørster til kroge har GROHE været opmærksomme på alle de sidste detaljer på badeværelset. Se ikke længere efter smukt designet, yderst funktionelt tilbehør, der vil forbedre dit badeværelse i fremtiden.

Selection

GROHE Selection blander form og funktion. GROHE Selecton er designet til at supplere GROHE Plus-, Essence- og Lineare-serierne og i et udvalg af ti finishes giver Selection-tilbehør en finpudsning af raffinement.

Selection

Selection Cube

Skarpe, kubiske linjer er hjertet i Selection Cube-tilbehørets dynamiske æstetik. Serien er perfekt til at komplementere moderne og rent design.

Selection Cube

Essentials

Rene-linjer, moderne design, der er praktiske og alsidige. Essentials tilbehør er ideelle til opfriskning af ethvert badeværelse.

Essentials

Essentials Cube

Elegant, kubisk-inspirerede silhuetter gør Essentials Cube-serien perfekt til moderne, minimalistiske badeværelser.

Essentials Cube

Essentials Authentic

Klassisk stil er tidløs, og Essentials Authentic-serien er velegnet til det raffinerede udseende af traditionelle badeværelser.

Essentials Authentic

Bau Cosmopolitan

Bring æstetisk og harmoni til ethvert badeværelse med den Bauhaus-inspirerede Bau Cosmopolitan tilbehørskollektion. Det minimalistiske tilbehør er passer perfekt til alle GROHEs Bau-vandhaner og giver balance og ro i badeværelset.

Bau Cosmopolitan

FYLD BADEVÆRELSET MED FARVER

Ønsker du noget andet end krom? Hvad synes du om tilbehør i guld, sølv, roseguld eller mørkegrå? Så er du på det rigtige sted hos GROHE. GROHE tilbyder et komplet sortiment af badeværelsesarmaturer, brusere og tilbehør i forskellige farver og finishes. Tilpas dit badeværelse med din egen smag, din egen stil og præference for farve.

GROHE Colors