<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE Blue Pure

Pure enjoyment

GROHE Blue Pure er en alternativ løsning til dem der foretrækker naturlig ren smag af deres vand. Ved hjælp af den unikke Grohe Blue filterteknologi bliver normalt vand fra hanen til filtreret, rent vand, fri for bismag. Med GROHE StarLight har armaturet seperate indre vandveje - den ene til filtreret vand og den anden til almindeligt blandet vand. Det betyder, at folk, der foretrækker vand uden brus kan få deres vand afkølet og filtreret. GROHE Blue filteret kan rense op til 3000 liter vand og udskiftes nemt. Det giver en ren og forfriskende smagsoplevelse uden eftersmag af klor eller dårlig lugt.

KØKKENBROCHURE

Vores udvalg af køkkenarmaturer vil overgå dine forventninger

Forfriskende enkel

Forfriskende enkel

De unikke GROHE Blue Pure vandsystemer giver friskt filtreret vand fra dit køkkenarmatur, hvornår som helst, når du vil have det - 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. En filterudskiftningstimer angiver, hvornår filteret skal udskiftes efter 1 års brug. Udskiftningsfilter kan nemt købes på GROHEs webshop.

Håndtering og indre vandveje

Håndtering og indre vandveje

To separate indre vandveje - en til filtreret vand og den anden til almindeligt blandet vand - og en innovativ mousseur sikrer, at når vandet er filtreret, kommer det ikke i kontakt med noget, der kan påvirke smagen.

GROHE Blue & BWT

GROHE Blue & BWT

Den mest værdigfulde ressource i de sikreste hænder

Vand er ikke kun verdens mest værdifulde ressource, men også grundlaget for alle levende ting. GROHE og BWT, Europas førende indenfor vand, repræsenterer sikkerhed, hygiejne og højeste kvalitetsstandarder. Vi har kombineret vores to virksomheders ekspertise til at levere en helt ny vandoplevelse.

EN HVER GROHE BLUE PURE INDEHOLDER

Din ideelle tud

Aktivt kulfilter

Filterhoved

Opdag mere

Opdag mere om GROHE Blue Home

Se mere om GROHE Blue på GROHE X

Se mere om de bæredygtige fordele ved GROHE Blue

Se mere om GROHE Blue Pure på GROHE X

Læs mere om den gode drikkevandsoplevelse på GROHE X