Før en dråbe bliver til en oversvømmelse. GROHE SENSE VANDSIKKERHEDSSYSTEM TIL DET INTELLIGENTE HJEM

GROHE Sense systemet lader dig ikke kun registrere, men også stoppe vandlækageR, før det forårsager en alvorlig vandskade. Smart home enhederne er forbundet 24/7 med en app, der varsler og minimerer risikoen for vandskade i dit hjem betydeligt.

KOMPLET VANDSIKKERHED TIL HELE DIT HJEM 24/7

VANDSKADE: STØRSTE PROBLEM I HJEMMET

54% AF ALLE HUSSTANDE HAR OPLEVET EN VANDSKADE RELATERET TIL HOVEDVANDRØRET I DERES HJEM.***

Se alle fakta om vandskader her

TALRIGE TILFÆLDE PÅ VANDSKADER SOM ER OPDATET I TIDE.

"Heldigvis opdagede jeg problemet i tide. Ellers ville vandet have spredt sig ud over gulvet nedenunder, som lige var blevet renoveret. ”

Oliver Black, Tyskland

Læs kundehistorier om produktet

HJERTET AF GROHE SENSE

GROHE SENSE, DEN INTELLIGENTE VANDALARM

GROHE Sense registrerer ​​vand, overvåger temperatur og fugtighed og advarer dig automatisk, før en mindre vandlækage bliver til noget værre.

Læs mere om GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD, DEN INTELLIGENTE VANDAFBRYDER

Overvåger vandforbrug, opdager eventuelle mikrolækager* og i tilfælde af rørbrud**, lukker den automatisk for vandforsyningen. Med GROHE Sense Guard kan du endelig få fuld kontrol over din vandforsyning.

Læs mere om GROHE Sense Guard

GROHE SENSE APP, PERSONLIG APP DER OVERVÅGER DIT VANDFORBRUG

GROHEs Sense Smart Home app til vand er omdrejningspunktet for alle tilsluttede GROHE-produkter. Appen informerer øjeblikkeligt om vandsituationen i dit hjem - når som helst, og uanset hvor du befinder dig.

Læs mere om GROHE Sense App

PRISVINDENDE SMART HOME LØSNING

NYDELIGT DESIGN OG MODERNE TEKNOLOGI

GROHE Sense og GROHE Sense Guard har vundet adskillige prestigefyldte priser inden for innovation, teknologi og design.

ANBEFALET AF FORSIKRINGSSELSKABER

Førende forsikringsselskaber arbejder aktivt på at udbrede GROHEs pålidelige vandalarm og intelligente vandafbryder til dit og andre danskeres hjem.

Find ud af hvilke forsikringsselskaber, som samarbejder med GROHE

NYE MULIGHEDER FOR VIRKSOMHEDER

ER DU INSTALLATØR?

Find ud af hvordan du kan udvide din forretning med nye løsninger inden for intelligente vandalarmer, og hvordan man installerer produkterne.

Fortsæt til siden for installatører

ER DU ET FORSIKRINGSSELSKAB?

Læs om GROHEs samarbejder med forsikringsselskaber og virksomheder

Fortsæt til siden for forsikringsselskaber

* En mikrolækage-undersøgelse udføres én gang hver 24. time. Rørmateriale, volumen og andre rørsystemers egenskaber kan påvirke resultatet. Registreringen af mikrolækager er i de fleste tilfælde begrænset til koldtvandssystemet. Kombinér med GROHE Sense for at overvåge, om luftfugtigheden øges over tid.

**GROHE definerer et rørbrud som et komplet hul eller en revne i rørsystemet, hvilket resulterer i uhensigtsmæssig bortskaffelse af vand med tæt på maksimal strømningshastighed. Opdagelse af et bristet vandrør afhænger af den generelle vandforbrugsprofil, og derfor kan tidsforsinkelsen for afbrydelsen variere betydeligt. I løbet af den tid kan vand være bortskaffet. Du kan potentielt registrere et rørbrud hurtigere ved at kombinere GROHE Sense Guard med installationen af GROHE Sense på særligt udsatte steder.

***Kilde: The ConsumerView, January 2017, Quantitative Assessment Europe.