VANDBESPARENDE PRODUKTER

Vi skal både spare på vandet, energien og bare på ressourcer generelt. Hvor dystert det end lyder, viser mange af GROHEs banebrydende teknologier, at en følelse af ansvar kan være opkvikkende og opløftende - ikke kun for miljøet, men også for dig selv.

Kun tre procent af vandet på jorden kan drikkes. Derfor giver det ikke mening at have et tankeløst forbrug af vand og lade flere liter ubrugt vand løbe ned i afløbet, mens du børster tænder. Og GROHE vil gerne hjælpe dig med at blive mere bevidst om dit vandforbrug.

TEKNOLOGIER TIL AT SPARE VAND

For GROHE er den bevidste og økonomiske anvendelse af energi og naturressourcer ikke kun en udfordring, men også en stor fornøjelse. Derfor fokuserer vi vores ressourcer på at udvikle bæredygtige systemer, teknologier og produkter. GROHE har udviklet en række smarte vandbesparende teknologier, der bruger mindre vand uden at ofre komforten.

GROHE ECOJOY

Nogle GROHE-vandhaner har en strømningsbegrænser. Dette halverer næsten vandforbruget fra 10 liter i minuttet til lidt over 5 liter, hvilket du næppe bemærker i praksis, fordi en såkaldt belufter giver den samme omfangsrige oplevelse som ved et almindeligt tryk.

OP TIL 50% MINDRE VANDFORBRUG

SILKMOVE ES

Denne teknologi sikrer en mere økonomiske anvendelse af vand og energi. Håndtagets midterposition giver nemlig ikke blandet, men kun koldt vand. På denne måde forhindres unødvendigt varmtvandsforbrug, da det blandede vand kun leveres, når du drejer håndtaget til venstre.

INGEN UNØDVENDIG BRUG AF VARMT VAND

GROHE TURBOSTAT

Vores termostater står for brugervenlighed, komfort og sikkerhed. Den ønskede vandtemperatur nås inden for en brøkdel af et sekund og opretholdes derefter i hele dit brusebad.

Takket være den største præcision og reaktionshastighed sparer du vand og energi. Intet vand går tabt, mens man indstiller den ønskede vandtemperatur.

PRODUKTER TIL VANDBESPARELSE

Vand strømmer naturligt fra vores vandhaner. Men har du tjekket, om du med et par enkle justeringer kan spare flere liter vand hvert år? I de fleste tilfælde vil du ikke bemærke det i dit daglige brug! Oplev vores vandbesparende produkter og start selv med at spare vand!

VANDBESPARENDE TIPS

For at bekæmpe vandmangel og begrænse dit energiforbrug er det godt at bruge vand bevidst og sparsommeligt. Der er flere måder at gøre dette på; udover at bruge vandbesparende produkter kan du også spare vand ved at justere dine vaner.

Hver dag bruger vi meget vand til karbad, brusebad og at skylle ud på toilettet. Den mest effektive måde at spare vand på er selvfølgelig at bruge mindre vand. Hvis alle i en husstand på fire personer tager et minut kortere bade hver dag, sparer det allerede 6.000 liter om året. Med andre ord 6 kubikmeter. Tænk lige hvad du sparer i vand, hvis du gør dit bad 5 minutter kortere!

Er du nysgerrig efter flere muligheder for at spare vand og energi? Vi har samlet nogle praktiske tip til dig, der kan hjælpe med at spare vand i og omkring huset.

Vandbesparelse: 17 tips