TIL BADEVÆRELSET

FRIHED TIL AT VÆLGE

OPLEV DIN PERSONLIGE BADEVÆRELSESSERIE FRA GROHE

Det perfekte badeværelse handler kun om dig, hvor hver eneste detalje er, lige som du ønsker det. Vor tids badeværelse er et sted, hvor du kan realisere din unikke smag og udtrykke din personlighed og dermed gøre hver en stund, du tilbringer der, til en fornøjelse. Hos GROHE tror vi på at levere en komplet badeværelsesoplevelse. En, hvor form passer perfekt til funktion, og hvor du har friheden til at udtrykke din egen designstil. Det er årsagen til, at vi har skabt en nøje sammensat serie af farver og overflader til alle berøringsflader i badeværelset.

GROHE COLORS SERIEN

Uanset hvilken særlig stil du har, findes der en GROHE-farve, der kan gøre din vision til virkelighed med en original sammenhæng mellem alle elementer, fra vandhaner til brusere, helt ned til detaljerne i tilbehør og trykplader, som gør din indretning fuldstændig stilren. Intet er overladt til tilfældighederne, og valget er fuldstændig op til dig. Det giver dig den totale frihed til at designe et badeværelse, der uden de store anstrengelser udtrykker dit ægte jeg.

Klik her og udforsk GROHE Colors Serien

FIND DIT PERFEKTE MATCH

Det er ikke nemt at finde det perfekte match. Det gælder også for badeværelset. Eftersom vores keramikløsninger tilbydes med et udvalg af anbefalede kombinationer, der passer til vores vandhaner, brusere og sanitære systemer, komplimenterer de hinanden, hvad angår både design og teknologi: Den overvældende variation af muligheder er kogt ned til ét enkelt valg. Spar dig selv for at vælge forkert, og træf kun ét nemt valg: Det perfekte match.

Det Perfekte Match

HVILKET BRUSESYSTEM PASSER TIL DINE BEHOV?

VELKOMMEN TIL GLÆDEN VED AT TAGE BRUSEBAD

DET PERFEKTE BAD

Brug alle de fysiske egenskaber ved vand til at skabe din unikke bruseoplevelse. Stor eller ekstra stor; monteret skyl til loftet eller vægmonteret; GROHE brusere kommer i alle former, stilarter og størrelser - hver enkelt er designet med din tilfredshed og glæde i tankerne.

Find dit perfekte bad

GROHE SMARTCONTROL

Tænk på et bad. Er det ikke bare vanddråber, der falder ned? Det er næppe raketvidenskab. Hvad GROHE SmartControl gør med vand skal dog føles før man kan tro på det. Det løfter det enkle brusebad til en helt ny brusebadsoplevelse, der føles som om det er lavet til dig alene.

Skru op for din bruseoplevelse