<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
K7

K7

Funktionel perfektion møder æstetisk suverænitet.

Oplev en verden af forbedret kraft og ydeevne og bring samtidigt køkkenarmaturets attraktive stil ind i hjemmet. K7-kollektionen er designet til den passionerede kok, og den er ligeledes skabt med hjælp fra professionelle kokke, så du får komplet fleksibilitet med et imponerende armatur. Der er en stor variation af produkter i serien, og vi ved, at du vil sætte pris på deres kombination af æstetisk topkvalitet og uforlignelig funktionalitet.

Forhandlere og installatører

Køkken

Køkkenarmatur
K7
Køkkenarmatur
31379000
kr. 9.251,00
Vejledende pris inkl. moms
Køkkenarmatur
K7
Køkkenarmatur
32950DC0
kr. 12.496,00
Vejledende pris inkl. moms
Køkkenarmatur
K7
Køkkenarmatur
31379DC0
kr. 12.028,00
Vejledende pris inkl. moms
Køkkenarmatur
K7
Køkkenarmatur
32950000
kr. 9.613,00
Vejledende pris inkl. moms

Oplevende

Den slanke K7-serie imponerer med sit professionelle design af køkkenarmaturer med to forskellige højder på tuden og en fjederarm, der kan drejes 360°for optimal fleksibilitet samt en solid metalbruser med mulighed for let at skifte mellem mousseur- og brusefunktion. K7-serien har også en drejetud og varianter med udtrækkelig dobbeltbruser og sidebruser, der garanterer en høj ydelse og et imponerende design. K7-kollektionen giver ultimativ fleksibilitet til køkkener, hvor ydelse har stor betydning.

K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 Semi-Pro Medium

Med GROHE K7 redefinerer vi køkkenets omdrejningspunkt. Med GROHE K7 Semi-Pro Medium får du det minimalistiske high-end designudtryk fra K7 Semi-Pro armaturet, men i en mere kompakt størrelse.

GROHE K7 Semi-Pro Medium kombinerer stor skønhed med funktionalitet. Den professionelle spray har et svingfelt på 360°, kan trækkes ud, drejes og betjenes med én hånd. Yderligere gør den høje tud og den 140°-svingbare arm at der er rigeligt med plads til at rengøre og fylde høje gryder. Skift nemt frem og tilbage mellem spray'en og den normale armaturstråle, uden at skulle slukke for vandet.