Essence

Essence

Elegant design, effektive funktioner

Oplev et minimalt design, der er fuld af varme, med GROHE'snye Essence-armatur. Den slanke arkitektoniske form er udvidet med organiske designelementer, der er ideelle til et nutidigt køkken, som inspirerer den sanselige kok til berøring og interaktion.

Vælg mellem to modeller, én med drejetud og én med en solid udtrækkelig metalbruser, der gør det let at skiftemellem mousseur og bruser. Tilføj et valg mellem to flotte og holdbare typer finish, og så opdager du, at et lækkert design ikke medfører kompromis med funktionalitet.

Forhandlere og installatører

Den farverige verden af Essence Professional

Forøg dit køkkens ydeevne med den smarte, arkitektoniske Essence Professional vandhane, som er designet til at tilføre professionelle egenskaber og bekvemmelighed til dit køkkens indretning. Fra den 360 graders drejbare fjederarm til dual-spray metalhovedets nemme tilbagestilling til mousseur, via det magnetiske Easy Dock M-system, er hver detalje designet med øje for brugervenlighed. Med GrohFlexx-teknologien er den hygiejniske, santoprene slange ikke kun enkel at rengøre, men også tilgængelig i 11 forskellige overfladebelægninger der betyder, at den vil passe harmonisk ind i ethvert køkken.

Produktvarianter