Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE til dit køkken

Prisvindende design med innovative funktioner

Ligesom et godt måltid består af en pæn præsentation, friske ingredienser og sunde næringsværdier, kombinerer vores armaturer kvalitet, teknologi og design. Ved kun at bruge de fineste materialer og de seneste industriførende teknologier, leverer GROHE køkkenarmaturer flere års pålidelig performance - hver eneste dag.

Køkken tilbehør

GROHE Blue Shop

Glas, karafler, filtre og CO2-flasker til GROHE Blue®

GROHE Blue Shop

Prisbelønnede design

red dot award 2014 best of the best

red dot award: Best of the Best 2014

Ved 2014-udgaven af "red dot award: product design" viste GROHE endnu engang dets ekspertise som en førende producent af designarmaturer.
GROHE vandt prisen "red dot: Best of the Best" for dets Minta Touch køkkenarmatur. Dette markerede for femte gang på syv år at GROHE var i stand til, at sikre hvad der uden tvivl er designbranchens mest eftertragtede hæder.

Brugerorienterede funktioner

K7 etgrebsarmatur til køkken

Innovativ design og udsøgt håndværk går hånd i hånd med uovertruffen ergonomi.

Tre højder på tuden
Lav, medium eller høj tud. Uanset hvilken variant du vælger, sikrer GROHE ComfortHeight, at tuden på dit køkkenarmatur er designet så store gryder nemt passer under det.

Udtrækkelige brusere
En udtrækkelig bruser kan bruges til alt lige fra skylning af frugt og grøntsager til rengøring af fedtede gryder og er derfor et uundværligt køkkenredskab for enhver hjemmekok. Flere af vores køkkenarmaturserier indeholder modeller med en bruser, der kan trækkes ud eller ned.

Let håndtering af betjeningsgreb - selv på steder hvor pladsen er trang
På flere af vores køkkenarmaturer er grebet placeret på siden af armaturkroppen for at sikre let betjening når armaturet er placeret foran en væg. Grebet er vi tilpasset armaturets patron så det drejer 70° fremad og 30° bagud.

Designet til at holde hele livet

GROHE SilkMove

GROHE køkkenarmaturer er designet til at holde hele livet. Når vi udvikler et nyt produkt skal alle nye materialer og komponenter gennemgå en række test for at sikre, at de lever op til vores høje kvalitetsstandarder.

Vores køkkenarmaturer gennemgår omfattende levetidstest, som simulerer mange års daglig brug. Dette sikrer at alle vores produkter fungerer perfekt i mange år.

Etgrebskøkkenarmaturer med GROHE SilkMove® teknologi. En ekstra bred drejevinkel og keramiske skiver af høj kvalitet sikrer problemfri kontrol over vandtemperaturen og vandgennemstrømningen, selv med våde eller fedtede hænder.

Vores reservedelsgaranti sikrer, at hvis et produkt udgår, vil det stadig være muligt at få reservedele til det i 10 år (15 år for skjulte dele).