<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE FootControl

I køkkener hvor tid og komfort er guld værd, hvorfor så ikke vælge et fodstyret armatur?

GROHEs nye FootControl armatur kan tændes og slukkes ved et enkelt tryk med foden på fodsensoren, hvilket betyder frie hænder og et altid pletfrit armatur. Tre af vores mest populære armaturer er tilgængelige med denne innovative FootControl-teknologi. Du kan også vælge at tilføje denne egenskab til et hvilket som helst GROHE køkkenarmatur, der har udtræksmousseur. Tag afsked med bakterier, rod og bøvl ved at bevæge foden!

Udvalg

K7 FootControl

Indfri dit køkkens professionelle potentiale med K7 FootControl-armaturet. Nyd den højtydende performance på K7's professionelle sprayfunktion og udtræk, kombineret med bekvemmeligheden ved fodaktiveringsteknologi. Armaturets knivskarpe arkitektoniske styling gør den til en designfeature i sig selv, mens de professionelle funktioner sikrer, at armaturet er mere end rigeligt udstyret til at håndtere alle opgaver. Til travle køkkener hvor effektivitet er et must, giver K7 FootControl dig den totale kontrol og overblik - og efterlader dine hænder frie til andre opgaver.

Essence FootControl

Introducér minimalistisk renhed til dit køkken alt imens du nyder den komfortable funktionalitet ved et håndfrit armatur med GROHE Essence FootControl. De slanke, enkelte linjer på vores Essence armatur er det perfekte komplement til et nutidigt køkken. Med one-touch FootControl-teknologien holdes dine hænder frie, og dit armatur bakteriefrit. Armaturets udtrækkelige dual spray og den slidstærke, skinnende GROHE StarLight® finish gør Essence FootControl til det perfekte valg for et funktionelt og lækkert køkkendesign.