START DIN FORRETNING INDEN FOR VANDSIKRING NU

FRA UDBEDRING AF VANDSKADE TIL VANDSIKKERHEDSSYSTEM

Udbedringer og reparationer efter vandskader er en del af en installatørvirksomhed. Det er et vigtigt arbejde, men sandsynligvis ikke det mest sjoveste. Du kan blive tilkaldt på alle tænkelige tidspunkter og må måske løbe fra andre opgaver. Udbedring eller reparation efter en vandskade er ikke blot et besvær for husejere.

Men hvad nu, hvis du kunne tilbyde dine kunder et automatisk advarselssystem som supplement til dine reparationer? På den måde kan du tilbyde dine kunder ro i sindet og samtidig begrænse omfanget af potentielle vandskader i fremtiden.

Vandsikkerhedssystemet GROHE Sense og GROHE Sense Guard registrerer lækager og rørbrud, før de forårsager større vandskade. Det giver både dig og dine kunder bedre tid til at reagere. Du vil bedre kunne planlægge dine kunders ordrer, og samtidig undgår du at skulle ud til hastesager og nødstilfælde i utide. Mindre tid på reparation af vandskader og mindre rod. Ingen stress og mindre besvær.

VANDSKADE: STØRSTE PROBLEM I HJEMMET

54% HAR OPLEVET EN VANDSKADE I HJEMMET*.

Se alle fakta om vandskader

ALLE KAN INSTALLERE DEN INTELLIGENTE VANDALARM GROHE SENSE

En GROHE Sense vandalarm er et godt første skridt til at få et vandsikkerhedssystem installeret i hjemmet. Vandalarmen er lige så nem at installere, som den er at købe. Og når kunderne først har oplevet fordelene ved vandsikkerhed med GROHE Sense vandalarmen og GROHE appen, ønsker mange at opgradere til den fulde pakke, som tilbyder komplet beskyttelse mod lækager, oversvømmelser og vandskader. Og det er her, du som installatør kommer ind i billedet.

Læs mere om GROHE Sense

KUN DU KAN INSTALLERE SENSE GUARD VANDAFBRYDEREN

For at få en korrekt og sikker installation af GROHE Sense Guard vandafbryderen, skal kunderne spørge dig - en autoriseret installatør. Dette en opgave, som du kan udføre både hurtigt og nemt, takket være GROHEs innovativt udformede design.

Læs mere om GROHE Sense Guard

GROHE SENSE WATER SECURITY KIT TIL DIN VAREVOGN

Den praktiske kuffert, som du kan have med i varevognen. Kufferten er et professionelt redskab, som du kan bruge til præsentation af GROHE Sense vandsikkerhedssystemet over for dine kunder, når du skal reparere et bristet vandrør i deres hjem.

Hver gang du sælger et af produkterne, skal du sørge for at genbestille kufferten, så den er klar til din næste kunde.

Kufferten indeholder:

  • GROHE Sense Guard vandafbryder
  • GROHE Sense vandalarm (3 stk.)
  • GROHE Sense Guard vægmonteringssæt
  • GROHE Sense Guard strømforlængerkabel
  • GROHE Sense forlængersæt
Se mere om GROHE Sense Water Security Kit

FÅ TRÆNING OG BLIV EN WATER SECURITY EKSPERT

Flere og flere forbrugere har indset fordelene ved de teknologier, som et smart home-system kan tilbyde. Derfor er træning i GROHE Sense vandsikkerhedssystemet også med til at fremtidssikre din virksomhed. Med vores træning vil du få rådgivning og mulighed for at opbygge færdigheder i salg og installation af vandsikkerhedssystemet.

Er du interesseret i at lære mere om GROHEs smart home-produkter? Eller vil du vide mere om, hvordan GROHE Sense og GROHE Sense Guard forebygger vandskader? Så deltag i vores online træning!

Lær mere om GROHE Sense og GROHE Sense Guard.

FIND EN INSTALLATØR

Herunder finder du autoriserede og certificerede installatører som kan installere Sense Guard i dit hjem. Installatørerne har alle været i gennem en træning med team GROHE, og vi er derfor sikre på at du vil være i gode hænder.

Sense Guard skal installeres på hovedvandrøret så tæt ved vandmåleren som muligt. Det kan være meget forskelligt hvordan rørene sidder fra hjem til hjem, og hvilket materiale de er lavet af. Dette har betydning for prisen på Sense Guard installationen.

Vi anbefaler derfor at du altid sender et billede af rørene, der hvor Sense Guard skal installeres, til den installatør du indhenter et tilbud fra. Det giver også installatøren en bedre mulighed for at give dig en så præcis pris for installationen som overhovedet muligt.

VI FINDER POTENTIELLE KUNDER TIL DIG. MEN DE SKAL OGSÅ KUNNE FINDE DIG.

Kunder, som ønsker at forebygge vandskader og installere GROHE Sense Guard, henvises til vores kontaktliste over uddannede Water Security Eksperter via vores hjemmeside og via GROHE Sense appen. Er du synlig for potentielle kunder i dit område? Se om du kan finde dig selv!

Vis Water Security Eksperter

Få de seneste nyheder fra GROHE. Tilmeld dig nyhedsbrevet.

LÆS MERE

Den intelligente vandalarm.

Mød GROHE Sense

Den intelligente sikkerhedsvagt i dit hjem.

Mød GROHE Sense Guard

Den personlige app for vandstyring.

Oplev GROHE Sense app

*Kilde: The ConsumerView, January 2017, Quantitative Assessment Europe.