Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

New Tempesta 100 Håndbruser 1 spray

27923000 - New Tempesta 100 Håndbruser 1 spray
  • krom
Produkt nr. 27923000
EAN 4005176923371
VVS 738584304
208.75 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta 100 håndbruser: flot design og vandbesparende teknologi

Efter en lang dag er et afslappende brusebad med denne New Tempesta 100 håndbruser fra GROHE den perfekte måde at stresse af på og give lindring til krop og sjæl. Strålemønsteret Rain Spray indhyller dig blidt i en blød følelse, der minder om varm sommerregn, og GROHE DreamSpray® teknologien sikrer en ensartet vandgennemstrømning gennem alle dyser. Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et langt brusebad engang imellem, vil dit vandforbrug aldrig overstige 9,5 liter i minuttet takket være GROHE EcoJoy® systemet, og du er på denne måde med til at skåne miljøet, samtidig med at du sparer penge. Med den slidstærke blanke GROHE StarLight® krombelægning vil denne håndbruser give dit badeværelse et klassisk look. En hurtig aftørring med en tør klud er alt, hvad der skal til for at holde overfladen fri for pletter, hvilket gør den til det perfekte valg hele vejen igennem.

Produktenheder

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

GROHE EcoJoy – godt for miljøet og for din pengepung

GROHE EcoJoy giver al den komfort, du kan forvente dig af en bruser fra GROHE, samtidig med at dit vandforbrug reduceres med op til 40 %. Denne vandbesparende teknologi har ikke kun en positiv effekt på miljøet, men kan også være med til at reducere udgifterne i husholdningsbudgettet.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

ShockProof silikonering beskytter brusehovedet

GROHEs brusehoveder kombinerer intelligente teknologier i det indvendige design med smarte og praktiske funktioner i det udvendige design. Som f.eks. GROHE ShockProof, der består af en silikonestødring monteret rundt om brusehovedet for at beskytte det mod skader, hvis du skulle ske at tabe det.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Si t/ håndbruser 0700200M
Brochure