GROHE SHOWERTOILETS

Hvad er et showertoilet?

Et showertoilet kombinerer de gode egenskaber ved et WC og et bidet. Et showertoilet rengøre blidt med vand og sprayarm efter toilettet er benyttet.

Et lille bad der gør en stor forskel.

Rengøring med vand efter at have benyttet toilettet bliver mere og mere populært over hele verden. Det bør ikke være nogen overraskelse da vand er den mest naturlige rengøringskilde der findes. Det er også mere behageligt, hygiejnisk og mere fordelagtigt end alle andre former du kender til. Se og oplev selv hvordan alt føles markant bedre takket være en lille sprayarm.

Hvilket GROHE showertoilet er dit?

GROHE SENSIA ARENA

GROHEs Sensia Arena toilet byder på et væld af egenskaber og er det seneste nye indenfor personlig pleje i det 21. århundredes badeværelse. Låget åbnes og lukkes automatisk via en sensor og et bekvemt nattelys viser dig vej i mørket. Absorberingen af lugt er i tråd med transformationen fra et simpelt badeværelse til en zone bygget på afslapning og hygiejne. Enhver detalje i designet er nøje udvalgt med målsætningen om, at præsentere forbrugeren for nye niveauer af renlighed ved hvert eneste stadie. Særlige hygiejniske belægninger og kraftigt skyl holder toilettet rent mens de selvrensende, antibakterielle sprayarme giver fuldkommen ro i sindet når sprayfunktionen benyttes. Oplev Sensia Arena showertoilettet og øg din personlige velvære og livskvalitet.

Oplev GROHE Sensia Arena showertoilettet

GROHE MANUELT BIDETSÆDE

GROHEs manuelle bidet gør et simpelt WC til et behageligt, hygiejnisk sted hvor personlig pleje og velvære er en selvfølge. Da bidetfunktionen er bygget på WC-sædet, behøves der ikke eltilslutning. I stedet betjenes bidet'en ved hjælp af grebet på siden, drevet udelukkende af vandtryk. Dette giver dig kontrollen med bidet'en for en effektiv, men blid, vaskeoplevelse. Ingen plask eller pytter på gulvet - og ingen stress. Bidetsædet, lavet af slidstærkt Duroplast, er en elegant visuel tilføjelse til badeværelset. Bare tag plads og lad GROHEs manuelle bidet bevæge dig ind i en renere og mere komfortabel verden.

Oplev GROHEs Manuelle Bidetsæde