<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

KOMFORT OG ALSIDIGHED MED TEMPESTA HOVEDBRUSERE

Ikke kun er en brusers æstetik vigtig, men også om det opfylder dine badebehov. Derfor er dit valg af hovedbruser yderst vigtigt. GROHEs sortiment af hovedbrusere dækker alle behov. For eksempel er Tempesta hovedbruserserien fyldt med funktioner og innovative teknologier for at sikre, at din bruseroplevelse er den bedste den kan blive. Ud over det er sortimentet blevet sat sammen med ethvert budget i tankerne, så du kan nyde kvaliteten og funktionaliteten uden at tømme din bankkonto.

FIND FORHANDLER ELLER INSTALLATØR

Hvad du kan forvente fra en Tempesta hovedbruser

Alles behov er forskellige og derfor har GROHE gjort det muligt for kunderne at enten købe hele Tempesta-brusersystemet, et sæt bestående af bare brusearmen og hovedbruser, eller at købe en Tempesta-hovedbruser separat for at opgradere dit eksisterende bruser. Hovedbruserens universelle forbindelse gør det let at installere den på alle standardbrusearme. Du har også mulighed for at beslutte, om du foretrækker en loftmonteret eller vægmonteret model, afhængigt af hvad der passer bedst til dit badeværelse. Fra den kompakte Tempesta Cosmopolitan 100 hovedbruser med fire spraymønstre: GROHE Rain O², Rain, Massage og Jet, til det slanke foret Tempesta 210 hovedbruser med sit moderne design til den prisvindende Tempesta 250 hovedbruser - der er et design der passer til enhver smag og ethvert badeværelse.

HOVEDBRUSERENS FUNKTIONER

  • GROHE DreamSpray for maksimal præcision og ensartet vandfordeling til hver enkelt dyse. Giver en perfekt afbalanceret vandfordeling, mens du bruger mindre vand og energi.
  • GROHE EcoJoy 9.5 l/min vandbegrænser designet til at spare vand og energi, så dyrebare ressourcer bevares. Du får den perfekte bruseoplevelse uden at gå på kompromis med værdifulde ressourcer.
  • GROHE Starlight overfladen er ekstremt modstandsdygtig over for snavs og ridser, og overfladen forbliver smuk og skinnende hele produktets levetid.
  • Med GROHE SpeedClean er bruseren super nem at rengøre takket være det integrerede anti-kalk system. En simpel aftørring er alt, hvad der er nødvendigt for at fjerne kalkrester fra de fleksible silikone dyser.
  • Indvendige WaterGuide vandveje beskytter mod skoldning ved at lede varmt vand væk fra brusehovedets overflade. Dette forlænger også kromoverfladens levetid.

DEN INNOVATIVE TEMPESTA HOVEDBRUSER SERIE

GROHEs Tempesta 250-serie giver dig afslapning og forfriskning i en og samme bruseserie. Efter at have lyttet til sine kunder, har GROHE tilføjet og forbedret funktioner for at give ekstra komfort og bekvemmelighed. En af disse nye funktioner er EcoJoy-teknologien, som er en indbygget teknologi, der ubesværet sparer op til 40% vand, uden at gå på kompromis med funktioner og ydeevne.

Tempesta 250 hovedbruserne er smalle med kun 55 mm højde, og deres minimalistiske karakter betyder, at de passer til ethvert moderne badeværelse. Hvor GROHE har sparet i højden, kompenseres det mere end bredden. Ved at udvide brusehovederne til 250 mm betyder den bredere dækning, at du oplever et endnu mere autentisk varmt regnbrusebad og lader dig få mest muligt ud af Rain spray. En anden fordel er, at hovedbruseren er fastgjort med en kugleled, hvilket giver dig +/- 10 ° drejnings fleksibilitet, når du vinkler brusehovedet for bedre vanddækning.

Tempesta 250 runde hovedbruser er en loftmonteret model og består af alle de funktioner, som Tempesta-serien er kendt for. I den nye Tempesta 250 serie har GROHE tilføjet et Cube brusehovede der er firkantet. Denne model adskiller sig fra den førnævnte model, fordi den er er vægmonteret. Inden du køber serien kan det være smart at beslutte hvilket tilbehør passer bedst til dit badeværelse. Selvfølgelig er der også mulighed for et rundt brusehovede til vægmontering og et firkantet brusehovede til loftet, så enhver kombination går. Med så mange forskellige design- og monteringsmuligheder er en af ​​Tempesta 250 hovedbruser noget for enhver.

TEMPESTA 100-SERIEN FOR EKSTRA SPRAY-MØNSTERMULIGHEDER

Enhver Tempesta 100 hovedbruser tilbyder fire spraymønstre, så du kan tilpasse din bruseroplevelse afhængigt af dit humør. Rain sprayen består af et blødt, delikat mønster for at berolige huden og være så beroligende som varm sommerregn. GROHE Rain O² sprayen er en vidunderlig blød spray, hvor luft blandes med vandet for at sikre, at hvert vanddråbe er fyldigere. Massage sprayen er et pulserende spraymønster, med sin stimulerende massage er friskende og rar, og Jet-sprayen er superkraftig og fantastisk til at stimulere huden, vække sanserne og afslappe dine muskler efter en lang dag eller fysisk aktivitet.

Ikke kun får du den bedste værdi for pengene med en Tempesta hovedbruser, du kan også gøre brug af GROHEs fem års garanti. Giv dit badeværelse den makeover, det fortjener, og vælg en af de innovative Tempesta-hovedbrusere. Komfort og glæde for dig samt bæredygtig og vandbesparende for miljøet.

BROCHURE

GROHE Tempesta 250

Comfort and joy

Soothing, sustainable showering