Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

PRODUKTEGENSKABER

FORDELE, INNOVATIVE FEATURES OG FUNKTIONER

INNOVATIVE FUNKTIONER - GROHE køkkenvaske fås med smarte features, der gør det lettere at komme igennem opvasken. Vores vaske er lette at rengøre, støjreducerende og fås endda med fjernbetjente kurveventil.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE StarLight

Alle GROHE køkkenvaske bruger rustfrit stål i en kvalitet højere end markedsgennemsnittet, så du kan være helt rolig i forhold til kvalitet og holdbarheden på produktet. Vores innovative børsteteknik giver en funklende, glat ståloverflade, som er utroligt rengøringsvenlig.

GROHE QuickFix

Installer din køkkenvask let og hurtigt med GROHE QuickFix-systemet (sæt inkluderet). Med to præfabrikerede armaturhuller er de fleste af vores køkkenvaske fuldt ombygningsbare, hvis du skulle få lyst til at skifte armatur senere. Dette giver dig den fleksibilitet, du har behov for.

GROHE Whisper

En særlig isolering på undersiden af køkkenvasken reducerer lyden fra rindende vand såvel som potter og pander til et minimum.

MATERIAL

K300-K1000-serierne behandles med særlige plantefibre (Tampico), der giver køkkenvaskene deres karakteristiske ekstra fine satin finish, som er yderst elegant og funktionelt. GROHEs patenterede børsteteknik skaber en rustfri ståloverflade der er mere glat og mindre porøs end mange andre brands, hvilket gør det lettere at rengøre vaskene samtidig med, at holdbarheden øges markant.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

På hver køkkenvaskmodel bruger GROHE som minimum AISI 304 rustfrit stål - og overgår dermed industristandarden. Grundet de høje mængder af krom og nikkel i legeringen har AISI 304 stål et særligt skarpt finish samt rust- og korrosionsbestandighed.

AISI 316 – STAINLESS STEEL

Med AISI 316 stål på K400+ serierne byder GROHE på en utroligt holdbar løsning, selv i områder med stærkt salt og rustforårsagende klima. Også kendt som "marinestål" bruges AISI 316 typisk i skibsbygnings- eller kemiske industrier. Berømt for den høje procent af krom, nikkel og molybdæn i legeringen - AISI 316 stål er ekstremt slidstærkt over for rust, korrosion og endda syre og klor.

MANUFACTURING

GROHEs serie af køkkenvaske dækker bredt lige fra det basale til sofistikerede og minimalistiske designs. Måden din køkkenvask er produceret på har indflydelse på hvor holdbar, rummelig og flot den ser ud. Her er de tre produktionsformer, vi anvender:

STØBTE VASKE
Hver vask er støbt fra et enkelt stykke kvalitetsstål via en støbeform. Armatur- og ventilhuller skæres efterfølgende til. Denne metode resulterer i hårdføre køkkenvaske - selv i komplekse former - der er slidstærke og prismæssigt overkommelige.

STØBTE OG SVEJSEDE VASKE
Vaskens ramme og kumme støbes i højkvalitetsstål før delene svejses sammen. Denne proces tillader dybere kummer i vasken, mere lodrette kanter indenvendigt og en smallere radius mellem kumme og ramme. Resultatet er et slankere og mere moderne look.

BØJEDE OG SVEJSEDE VASKE
Højkvalitetsstål laserskæres til mål før det bøjes i form. Denne kumme svejses derefter til vaskens ramme. Metoden tillader mere snorlige interne vinkler i kummen med en mere snæver radius - idéelt til minimalistiske vaskdesigns. Da der ikke støbes dele, holder stålet sig utroligt glat og det bibeholder sin oprindelige tykkelse, selv på bunden af vaskens rum.

KVALITET

GROHEs renommé for kvalitet gælder også enhver køkkenvask i vores sortiment. Med stålets tykkelse varierende fra 0,6mm til 1mm har hver model stål, der ligger over standarden - samt vores patenterede børsteproces, som skaber en glat overflade, der er let at rengøre. Derudover kommer hver GROHE køkkenvask også med en femårig garanti, ligesom vores armaturer.

5 Års garanti

INSTALLATIONSTYPER

NEDFÆLDNING

Traditionel nedfældningsløsning med en lodret kant på 8mm.

FLAT-EDGE NEDFÆLDNING

En original kant med 3mm hældning - vasken matcher elegance med en let og problemfri installation

UNDERLIMET

Slank og nutidig idé til installation under bordfladen.

PLANLIMET

Vasken sænkes 1,5mm så den flugter perfekt med bordfladen. Alternativt kan vasken også monteres på bordfladen.