PRODUKTEGENSKABER

MÆRK FORDELENE VED INNOVATIVE EGENSKABER, BELÆGNINGER, OG FUNKTIONER

INNOVATIVE VASKEGENSKABER – GROHE vaske er fremstillet med smarte egenskaber der får opvask til at føles mindre som en pligt. Vores vaske er nemme at rengøre, reducerer vandstøj og har endda løft-op ventil. Vælg blot dit foretrukne materiale, størrelse, stil og farve.

SANDHEDENS ØJEBLIK

GROHE QuickFix

Installér hurtigt din vask med vores GROHE QuickFix system. Præborede armaturhuller gør også de fleste af vores vaske helt vendbare.

GROHE Whisper

Shhh! GROHE kompositvaske reducerer støjen fra rindende vand samt håndtering af gryder og pander takket være den koncentrerede blanding af kvarts og akryl.

PRODUKTEGENSKABER

LØFT-OP VENTIL DER GØR HÅNDTERINGEN NEM

Løft-op ventil eller valgfri tryk-til-åben teknologi betyder at du aldrig mere behøver stikke hænderne ned i beskidt vand.

RUMMELIGE KUMMER

Mere plads til tilberedning - takket være en innovativ, computergenereret støbeteknik er alle GROHE kompositvaske fremstillet med funktionelle kummer der har en dybde på minimum 20cm, hvilket gør det muligt at vaske store gryder samt fylde vaser med lethed.

MATERIALE

GROHE kompositvaske tilbyder uovertruffen holdbarhed og funktionalitet. Vores komposit er et enormt stærkt materiale fremstillet i 80% kvarts blandet med akrylharpiks. Da det er støbt gennem en speciel computerkontrolleret proces skaber det vaske der er ekstremt modstandsdygtige overfor varme, buler, ridser og pletter. Den mister heller ikke farven når den møder UV lys og derved vil den bevare dens flotte udseende samt suveræne ydeevne. Vi er overbeviste om, at du vil elske den fløjsagtige porefrie overflade, som er hygiejnisk og nem at rengøre. Da der med vores vaske, ligesom med vores armaturer, medfølger en 5 års garanti, kan du føle dig ekstra tryg.

VARME MODSTANDSDYGTIGHED

Brandvarme pander? Intet problem. GROHE kompositvaske er meget holdbare samt varmeresistente op til 180°.

RIDSEFAST

Med bekvemmelighed i højsædet - udelukkende fremstillet i solid komposit, er disse vaske ridsefaste og dermed langtidsholdbare.

MODSTANDSDYGTIG OVERFOR PLETTER

Fremstillet til både at være smukke samt bekvemmelige, er GROHE kompositvaske modstandsdygtige overfor pletter og de vedligeholder sit flotte udseende i mange år.

100% FØDEVARERSIKKERHED

Oplev fuldkommen selvsikkerhed når du benytter dit køkken på din måde - GROHE kompositvaske har 100% fødevaresikkerhed og derved opnås enkel og hygiejnisk tilberedning.

INGEN FALMENDE FARVER I UV-LYS

Luk solskinnet ind! Vores kompositmateriale falmer ikke i UV-lys og derfor bliver din vask ved med at se ny ud samt bevare sin oprindelige farve.

FREMSTILLINGSPROCES

GROHEs køkkenvask-kollektion tilbyder kompatibilitet til ethvert køkkenbord, lige fra basale til sofistikerede minimalistiske designs. Den innovative fremstillingsproces går hånd i handske med det holdbare kvartskomposit og skaber dermed slidstærke og holdbare vaske.

Hver eneste vask er fremstillet ved brug af en computerstyret polymeriserings støbeproces. Dette sikrer komplet farveharmoni samt en hårdfør belægningsfri overflade. Støbeprocessen betyder at alle vaske har en generiøs minimumsdybde på 20cm og takket være det koncentrerede kompositmateriale vil du opleve, at vaske fra GROHE markant reducerer støjen af rindende vand.

KVALITET DER VARER EN HEL LEVETID

Brug din vask med selvsikkerhed. GROHEs store anerkendelse for kvalitet afspejles gennem alle vaske i vores sortiment. Vores kompositvaske tilbyder suveræn holdbarhed og funktionalitet kombineret med en glat, porefri og hygiejnisk overflade, som giver en fløjsagtig følelse der er dejlig at røre ved.

Vores enormt slidstærke kompositmateriale er fremstillet i 80% kvarts blandet med akrylharpiks. Da det er støbt gennem en speciel computerkontrolleret proces skaber det vaske der er ekstremt modstandsdygtige overfor varme, buler, ridser og pletter. Den mister heller ikke farven når den møder UV lys og derved vil den bevare dens flotte udseende samt suveræne ydeevne. Vi er overbeviste om, at du vil elske den fløjsagtige porefrie overflade, som er hygiejnisk og nem at rengøre. Da der med vores vaske, ligesom med vores armaturer, medfølger en 5 års garanti, kan du føle dig ekstra tryg.

5 Års Garanti

MONTERINGSTYPER

Vælg mellem to monteringstyper og få lige netop det look du ønsker.

TOPMOUNT

NEDFÆLDET

Et traditionelt nedfældet udseende med en vertikal 8mm kant. Installationen foregår med monteringsklips (bortset fra på modellerne 31653, 31654, 31655 og 31648 - udelukkende silikone).

UNDERMOUNT

UNDERLIMET

Installeres under bordpladen og giver et smart, nutidigt look. Installation med monteringsklips.

RENGØRING AF KOMPOSITVASKE

Din kompositvask er enkel at rengøre. Ved at følge disse instruktioner kan du nyde dens smukke udseende mange år ud i fremtiden. Skyl grundigt vasken af efter brug og tør den af med en ren klud. Rengør vasken med en fugtig klud og noget opvaskemiddel. Skyl grundigt. Bland varmt vand med opvaskemiddel for at rengøre særligt slemme pletter. Benyt en blød svamp og rengør vasken med cirkulære bevægelser. Afvent i 1 minut og rengør herefter grundigt. Benyt små mængder eddike imod kalkpletter, efterlad i 20 minutter og skyl så. Benyt ikke metal-skuresvampe, tråduld, slibemidler, kaustisk soda (natriumhydroxid), blegemiddel, klor, rengøringsvæske med højtkoncentreret alkohol, myresyre, citronsyre og ej heller blegemiddel indeholdende opløsningsmiddel eller noget af ætsende karakter. Hæld ikke varmt fedtstof eller olie i vasken for at undgå at afløbet tager skade.

Plejeinstruktioner