Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Euphoria Cube

Euphoria Cube

Rene geometriske former

En præcis kombination af kvadratiske og rektangulære former kombineret med de nyeste GROHE teknologier gør Euphoria Cube til det intelligente valg, hvis du værdsætter minimalistisk design i badeværelset. De tilbagetrukne linjer og håndbruserens moderne æstetik afspejler den stramme, kvadratiske form på hovedbruseren i denne underspillede serie, som indfører rene geometriske former til dit badeværelsesmiljø. Euphoria Cube brusere anvender GROHE DreamSpray® teknologien til at skabe det herlige strålemønster Rain. Euphoria Cube+ udtrykker skønheden i det enkle gennem metalkroppen og den slanke, rektangulære silhuet og forener underspillet design med perfekt teknologi. I overensstemmelse med udformningens arkitektoniske renhed er brusedyserne arrangeret lineært og bringer balance i designet. På holderen sikrer en facetteret dækroset, at ingen detaljer er glemt.

Find et showroom tæt på dig

Galleri

gallery video
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Produktside

Relaterede sortimenter

Euphoria Shower system with diverter for wall mounting

Euphoria brusesystem

Euphoria brusesystemet er en kombination af det moderne design og funktionalitet - der forener GROHE DreamSpray og GROHE TurboStat i et starter produkt. Æstetikken er nøje reduceret for at sikre perfekte proportioner, mens hånd- og hovedbruseren forbedrer det visuelle udtryk og uden at gå på kompromis med vandoplevelsen.

Brusesystemet giver alle fordelene af et veltilpasset bruseystem, med en termostat, hoved- og håndbruser. Den 160 mm hovedbruser kan drejes til den optimale position, og den suppleres af den prisvindende Euphoria håndbruser.

Euphoria brusesystem