Euphoria 110

Euphoria 110

Giver dig en uovertruffen bruseoplevelse.

Den ergonomiske udformning af Euphoria-håndbruseren har et forlænget håndtag, der løber perfekt ind i strålefladen og omgiver den med en elegant ring af krom. For at opnå en enestående bruseoplevelse fordeler GROHE DreamSpray® vandet jævnt i alle dyser, mens SprayDimmer funktionen reducerer vandforbruget med op til 40% med vores SmartRain Spray. Alle Euphoria-håndbrusere er udstyret med det populære og overdådige Rain Spray-mønster, som kan suppleres med SmartRain og eventuelt et tredje strålemønster: Massage eller Champagne.

Forhandlere og installatører

Produktvarianter

Oplev

Spraymønstre

Smart Rain Spray

Rain Spray: Et blødt, følsomt mønster for at berolige huden - efterligner varm sommerregn.
Smart Rain Spray: Alle funktioner og fordele ved regnskyl men med en reduceret strømning.

Massage Spray

Massagespray: Et pulserende sprøjtemønster til en stimulerende massage.

Pure Spray: Navnet siger det hele. En blød strøm af rent vand leveret fra midten af ​​bruserhovedet - minder om en frisk kilde i bjergene.

Champagne Spray

Champagne Spray: Beriget med luft til større, blødere vanddråber. Mere luft betyder at der er mindre vand, når du bruger dette tilfredsstillende og blide sprøjtemønster.

Euphoria Shower system with diverter for wall mounting

Euphoria System

Euphoria Systemet er en kombination af moderne, nutidigt design og funktionel fortrinelighed, der forener GROHE DreamSpray® og GROHE TurboStat® i et produkt. Linjerne er blevet flot reduceret for at sikre perfekte former, mens de koordinerede hånd- og hovedbrusere øger den visuelle appel og hylder vand.

Systemet leverer alle fordelene ved et fuldt tilpasset system, herunder en termostat, hovedbruser og håndbruser. 160 mm hovedbruser kan drejes til den optimale position og suppleres med den prisvindende Euphoria håndbruser.

Euphoria System