<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Power&Soul

Power&Soul

Sandsynligvis den mest innovative bruser i verden.

Hvordan foretrækker du din bruser? En forfriskende byge af vand til at give energi og stimulere om morgenen – det gør kroppen ren og vækker hjernen. Eller noget lidt mere afslappende om aftenen – bløde, genopbyggende luftfyldtedråber, der blidt kærtegner din hud? GROHE Power&Soul®-brusere er skabt med fuld forståelsefor dit humør og dine behov. Fire innovative strålemønstre udstyret med GROHE DreamSpray®-teknologi – GROHE Rain O2, Rain, Bokoma Spray og Jet – gør det muligt at vælge mellem fristende oplevelser. Og med One-Click Showering erdet lettere end nogensinde før at skifte mellem og kombinere strålemønstre.

Udvalg

Oplev

GROHE Power&Soul – natural, fluid shapes and pure refreshment

Oplev muligheden for innovation. Alle har en ide om det perfekte strålemønster, og derfor har GROHE Power&Soul®-brusere op til fire forskellige stråler. Opfriskende eller afslappende, stimulerende eller beroligende, uanset hvilken følelse du søger, har vi en stråle, der passer til.

Strålemønstre

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

GROHE Rain O²

Et blødt strålemønster baseret på vores originale Rain-strålemønster. Luft trækkes ind i brusehovedet og blandes med vand for at give et bredere og mere fyldigt strålemønster.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Rain

Et effektivt strålemønster til at styrke huden. Strålemønsteret giver en hel og ensartet dækning med dets efterligning af den tunge regn.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Bokoma Spray

En ikke bare pulserende men bevægende rundt strålemønster til en stimulerende massage, som genopfrisker sjælen.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Jet

Et fokuseret og rundt strålemønster som giver en forfriskende vandstrøm. Ideelt til at stimulere huden eller bare til at rengøre badekaret eller brusenichen.