Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Euphoria 110 Mono Brusestangsæt 1 spray

27266001 - Euphoria 110 Mono Brusestangsæt 1 spray
  • krom
Produkt nr. 27266001
EAN 4005176899812
VVS 737868104
816.25 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Euphoria 110 Mono brusesæt – komplet brusesæt med ergonomisk design

Euphoria 110 Mono brusesættet er et praktisk sæt, der er nemt at installere i din bruseniche. Komplet med håndbruseren Mono, strålemønsteret Rain Spray, der giver fornemmelsen af et opkvikkende brusebad af regn, en 600-mm-brusestang og bruseslange på 1750 mm. Sættet inkluderer også den praktiske GROHE EasyReach™ sæbehylde, så din shampoo og brusegel altid er inden for rækkevidde. TwistFree er også utrolig praktisk, da den sikrer, at bruseslangen drejer med hver bevægelse, du foretager, så den aldrig bliver snoet. Sættet er fremstillet af GROHE StarLight® krom og vil tilføre dit badeværelse en iøjnefaldende glans. Den integrerede Inner WaterGuide sikrer, at brusehovedet altid er tilstrækkeligt køligt til, at det er behageligt for dig at holde i hånden, og sikrer dermed også længere levetid for krombelægningen. SpeedClean® sikrer, at bruseren kun kræver lidt vedligeholdelse. En aftørring af dyserne med fingrene er nok til at fjerne eventuelle kalkrester.

Produktenheder

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Bruserstangsholder 48098000
2 Glideelement t/22" bruserstang 48099000
3 Bruserstangsholder 48100000
4 Si t/ håndbruser 0700200M
Brochure