Skru op for de gode øjeblikke

Uanset hvad din dag bringer, så lad os give dig de bedste muligheder for, at den bliver helt fantastisk.

Vores specialfremstillede brusere og termostater findes i alle former, stile og størrelser - hver og én designet med øje for at gøre hvert bad til dit livs bedste.

Hvilken bruser er du til?

VÆGMONTERET BRUSER

Opgradér hurtigt og nemt dit brusebad med et af vores vægmonterede brusesystemer, som alle er enkle at installere. Herunder kan du opleve vores serier inden for vægmonterede brusere og lade dig inspirere til en bruseoplevelse, som vil gøre din nabo grøn af misundelse.

INDBYGGET BRUSER

Med et indbygget brusesystem kan du opnå både praktiske og æstetiske fordele. Ved at gemme føringsrøret til hovedbruseren ind i væggen i stedet for at montere det udenpå, kan du få mere plads i badet. Samtidig vil badeværelset også syne mere ryddeligt, når rørene er gemt af vejen.

Vidste du at...

Mere end hver fjerde dansker tisser i badet mindst én gang om ugen.

7% bader hovedsageligt for at få alenetid fra kærsten eller familien.

Hver femte dansker synger regelmæssigt i badet.

41% af danske mænd tænker aldrig over deres vandforbrug.

FORHANDLERE

HÅNDBRUSERE & BRUSESÆT

Kunne du tænke dig en bedre bruseoplevelse, men har du ingen planer om at udskifte hele din bruser? Så er en ny håndbruser eller et nyt brusesæt muligvis svaret på dine ønsker. Et nyt brusehoved eller et nyt brusesæt er en lille opgradering, men kan gøre en verden til forskel.

Vores udvalg af håndbrusere og brusesæt kombinerer prisvindende design med den seneste teknologi. For eksempel kan du med fordel vælge et vandbesparende brusehoved eller brusesæt, som med vores EcoJoy-teknologi gavner både din pengepung og miljøet - helt uden at gå på kompromis med bruseoplevelsen.

Vis håndbrusere