Concealed Showers

INDBYGGEDE BRUSERE

DE USYNLIGE FORDELE VED INDBYGGET TEKNOLOGI

Plads er enormt værdifuldt og ofte svært at få fat i. Indbyggede installationer giver mere plads under bruseren uden, at gå på kompromis med funktionalitet eller komfort. De tilbyder også yderligere fordele af mere praktisk karaktér: det bliver både hurtigere og lettere at gøre rent. Indbygget teknologi: mere værdi for pengene.
Med dets universelle løsninger er vores GROHE Rapido SmartBox System svaret på alt. Aldrig før har et indbygningssystem fra GROHE kunnet tilbyde så mange forskellige muligheder og så meget fleksibilitet og frihed. Derudover kan du med GROHE Rapido SmartBox Systemet installere boksen inde i væggen nu og senere beslutte dig for hvad der skal uden på væggen.

REN MINIMALISME: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Kombinationen af Grohtherm SmartControl og Rainshower SmartActive 310 er det helt rigtige valg når du har den skønne mulighed for, at kortlægge dit brusebad helt fra bunden. Med dets indbyggede installation og utroligt smalle design tilbyder Grohtherm SmartControl mere plads under bruseren samt et ryddeligt og rent look. Det giver også yderligere fordele af mere praktisk karaktér: rengøringen bliver hurtigere og nemmere. Med Rainshower SmartActive 310 bliver brusebadet en nydelse du ser frem til hver eneste dag, takket være brusehovedets generiøse størrelse samt to forskellige brusemønstre der gør det muligt for dig, at vælge mellem en blød og behagelig GROHE PureRain spray og den stimulerende GROHE ActiveRain - mens du også kan vælge at kombinere dem begge.

ET FANTASTISK FINISH TIL HVER EN FORM - FRA RUND TIL FIRKANTET

SKYL SHAMPOO UD, SKYL STRESS VÆK

Vælg mellem en blid sommerregn og et kraftigt regnfald - blot ved at trykke på en knap. Den centraliserede GROHE ActiveRain spray leverer et kraftfuldt strålemønster der skyller håret frit for ethvert spor af shampoo, hurtigt og effektivt, samtidigt med, at din hovedbund behageligt renses ren. Eller skift til GROHE PureRain sprayen og slap af under blide, forfriskende regndråber.

Grohtherm SmartControl designet byder på langt mere end blot funktionalitet. Dets slanke og strømlinede look passer smukt ind i alle badeværelser. De 10 mm tykke vægplader gør Grohtherm SmartControl indbygningssættene både elegante og pladsbesparende.

Rund, firkantet eller kubeformet?

Rund, firkantet eller kubeformet?

Rund, firkantet eller kubeformet?

VORES TOGREBS TERMOSTATER DU FALDER FOR DEM MED DET SAMME

Vores togrebs termostater, som er designet og fremstillet med omtanke for komfort, bekvemmelighed og plads, ser synsbedragende små ud. De ufatteligt smalle plader der har en bredde på blot 10 mm, og det smalle design på forpladens betjeningsknapper betyder, at forpladens samlede fremspring kun er på 43 mm. Alle vores togrebs termostater tilbyder denne kombination, et flot design og en ydmyg brug af plads.

SKIFT MELLEM STRÅLEMØNSTRE? DET KAN DU GØRE MED LUKKEDE ØJNE

Vores termostater, som er fremstillet efter traditionel betjening, er designet med det in mente, at de skal være så brugervenlige og intuitive at bruge som muligt.

Rotér den øvre betjeningsknap en smule til venstre for at tænde for håndbruseren. Fortsæt med at rotér knappen til venstre for, at opnå et kraftigere strålemønster og øge vandgennemstrømningen. Og rotér betjeningsknappen mod højre for at skifte over til hovedbruseren. Fortsæt med at rotér til højre for at øge vandgennemstrømningen. Derudover tilgængelig som 1-funktions model der giver mulighed for kun at betjene en bruseenhed eller, som 2-funktions model der gør det muligt at betjene bruser og kararmatur.

Oplev Rainshower SmartControl 360

Tre niveauer af kontrol

Tre niveauer af kontrol

Tre niveauer af kontrol

SMOOTH OPERATOR: VORES ETGREBS FORPLADER

Vores etgrebs forplader har en stærk ydeevne der leverer komfortabel og intuitiv kontrol. GROHEs etgrebs forplader er designet efter funktionalitet og stilistiske og strømlinede looks: selve pladerne er kun 10 mm tynde og den automatiske tovejs omskifter har et fremspring på blot 43 mm, uafhængigt af installationsdybden

VORES FORPLADE MED 3-VEJS OMSKIFTER - FÅ DET HELT PÅ DIN MÅDE

Smukt og strømlinet design danner rammerne for vores etgrebs forplader. Men tre-vejs omskifterens elegante funktionalitet er det der gør, at den skiller sig ud*. Det øverste greb har tre positioner. Ved at rotere det kan du for eksempel vælge mellem en kraftig og et afslappende strålemønster samt en håndbruser. Du kan også vælge mellem at benytte en hovedbruser, en håndbruser og en karfylder. Den nederste greb giver adgang til en bekvemmelig kontrol over temperaturen - drej til venstre for varmt vand, til højre for koldt - mens løft af grebet kontrollerer vandvolumen.

Oplev Rainshower SmartControl 360