Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Vægmonterede brusere

DIN GENVEJ FRA
PLANLÆGNING TIL NYDELSE

Væghængte brusesystemer fra GROHE lader dig føre dine planer ud i livet lettere end du tror.

GROHE termostater med TurboStat-teknologi er hjertet i alle vores brusesæt. Teknologien giver dig den korrekte brusetemperatur på en brøkdel af et sekund og holder den konstant - dette sikrer et luksuriøst brusebad ved en perfekt kontrolleret temperatur. GROHE termostatarmaturer til brus er udstyret med en SafeStop-knap sat til 38° for at forhindre børn i utilsigtet at skolde sig ved for høj temperatur. De ergonomiske håndtag sikrer godt greb i alle situationer, selv med våde eller indsæbede hænder. Skiftet mellem hånd- eller hovedbruser er utroligt let med Aquadimmer- eller SmartControl-funktionerne.

RAINSHOWER SMARTCONTROL
VÆGHÆNGT

Hvis du planlægger et nyt badeværelse eller en renovation, er GROHE SmartControl Exposed en ideel løsning. Det vægmonterede GROHE Rainshower SmartControl brusesystem gør det let at opsætte, men samtidig opnås stadig et forbløffende resultat.

Tilgængelig i to forskellige udgaver, DUO med tre SmartControl-knapper, to hovedbruserjets samt håndbruser, og MONO med to SmartControl-knapper, en hovedbruser med ét strålemønster samt håndbruser, inkluderer designet på GROHE SmartControl Exposed en integreret hylde der giver plads til shampoo og badesæbe. De mange features på GROHE SmartControl - lige fra de intuitive trykknapper, perfekt gennemstrømning- og temperaturkontrol til muligheden for at vælge overfladefinish på hovedbruseren - garanterer mere nydelse under bruseren.

Vores Rainshower 360 hovedbrusere giver dig valget mellem forskellige strålemønstre: from den forfriskende GROHE PureRain spray til den opkvikkende Bokoma spray samt vores Massage sprays.

Designet til at skabe en statement i dit badeværelse, GROHE SmartControl Exposed kombinerer intuitiv kontrol med den ultimative badenydelse. Med et drej af knapperne kan du vælge akkurat den rette vandvolumen og ideelle temperatur. Ved et tryk af knapperne kan du vælge de strålemønstre, som du ønsker for at skabe din helt egen bruseoplevelse.

RAINSHOWER 310
KOMBINATION AF ALLE DE ESSENTIELLE DELE AF ET GODT BRUSEBAD

Rainshower 310 er et komplet system der kan det hele. Den fås med et smukt, bredt brusehoved i skinnende krom, der giver fuld kropsdækning med et blidt, genopfriskende strålemønster. Den innovative håndbruser byder på en række strålemønstre at vælge blandt. GROHE CoolTouch-teknologien, som sikrer, at dine armaturer aldrig bliver skoldende varme, er blot en blandt mange fordele som du kan få med Rainshower 310.

EUPHORIA 260
ALT FRA AFSLAPNING TIL OPFRISKNING

Euphoria 260 gør sig sit navn fortjent hver gang du træder ind under bruseren. Centreret i midten af brusehovedets skinnende kromflade er en særlig knap, som lader dig vælge mellem forskellige sprayzoner, der justerer bredden og kraften af vandflowet. Zone 1 leverer en fokuseret Jet-spray, der kvikker op, ideel til at vaske anspændelser og shampoo væk. Zone 2 byder på det bedste af begge verdener - et bredt strålemønster, der afgiver en energigivende, men beroligende effekt. Zone 3 er det bredeste strålemønster - fuld kropsdækning og et blidt, opfriskende brusebad.

FRA L TIL XXL OG TILBAGE IGEN

Tre brusezoner lige ved fingerspidserne. Transformer dit brusebad fra den ene til den anden blot ved at dreje på knappen. Ved kontinuerligt knappedrej kan du nyde den kraftige Jet-spray, efterfulgt af den bredere SmartRain-spray for en energigivende, men afslappende effekt og til sidst videre til den fulde, kropsdækkende Rain-spray for følelsen af blid sommerregn. Bliv ved med at dreje på knappen for at cykle igennem alle tre zoner igen.

TEMPESTA 210
EN FANTASTISK BRUSEFORNEMMELSE

Det trimmede, polerede brusehoved og dets cylindriske profil gør Tempesta Cosmopolitan 210 til det oplagte valg til moderne, arkitektoniske badeværelser. Et brusesystem der er let at installere, Tempesta Cosmopolitan 210 byder på alle fordelene ved GROHE-teknologi. Brusehovedet og brusearmen kan drejes for at skabe den perfekte vinkel. Brusestangen er bygget med indre vandføring og termostatens GROHE TurboStat-teknologi betyder, at du kan tage et luksusbad der altid vedbliver på den valgte temperatur.

DÆKKET I
REN KROM

Rendyrket og skinnende, Tempesta 210 fanger blikket med sin minimale udformning og smukke kromfinish. Den funklende kromoverflade og vanddråbernes spil skaber en fascinerende effekt, der øger brusenydelsen endnu mere.

Opdag Tempesta brusesystemet

Find det helt rette GROHE SmartControl brusesystem der passer til dine behov. Help Me Choose

DET PERFEKTE BRUSEBAD
NU ER DET DIN TUR