VÆGMONTEREDE BRUSESYSTEMER

DIN GENVEJ FRA PLANLÆGNING TIL NYDELSE

Vægmonterede brusesystemer fra GROHE gør det nemmere for dig at gøre dine planer til virkelighed, nemmere end du kan forestille dig. Fra planlægning til nydelse kan være en enkel rejse.

GROHE termostater med TurboStat teknologi er en central del af alle vores brusesystemer. Den finder lynhurtigt frem til den rigtige vandtemperatur og holder den konstant - dermed kan man være sikker på, at få en luksuriøs bruseoplevelse med en fuldkommen kontrolleret temperatur. GROHEs termostater fås udstyret med en SafeStop knap indstillet til 38°C for at forehindre, at børn ved en fejltagelse skruer temperaturen for højt op. De ergonomiske greb tilbyder et greb der er godt i alle situationer, selv når hænderne er våde eller fyldt med sæbe. Aquadimmeren eller SmartControl gør det legende let at skifte mellem hånd- eller hovedbruser.

RAINSHOWER SMARTCONTROL VÆGMONTERET
ALT VIL BLIVE SYNLIGT

Hvis du har planer om et nyt badeværelse eller en renovation, er et vægmonteret GROHE SmartControl en idéel løsning. Det vægmonterede GROHE Rainshower SmartControl brusesystem byder på en enormt nem montering, samtidigt med et storslående design.

Det er tilgængeligt i to forskellige versioner, DUO med tre SmartControl knapper, to hovedbruse strålemønstre plus håndbruser og MONO med kun to SmartControl knapper, en hoved- og håndbruser med ét strålemønster hver. Den vægmonterede GROHE SmartControl inkluderer en integreret hylde med plads til shampoo og sæbe til kroppen. Med GROHE SmartControls mange egenskaber får du med garanti mere nydelse under bruseren - både takket være den intuitive betjening af volume og temperatur og det alsidige udvalg af hovedbrusere.

Oplev Rainshower SmartControl 360

Vores Rainshower 360 hovedbrusere giver dig valget mellem forskellige stråletyper: fra den vidunderligt forfriskende GROHE PureRain stråle til den revitaliserende Bokoma stråle og Massage stråler.

Den vægmonterede GROHE SmartControl er designet efter at sætte et præg på badeværelset og kombinerer intuitiv betjening med ultimativ brusenydelse. Du kan vælge den helt rigtige volume og den idéelle temperatur ved blot at dreje på en knap. Og ved blot at trykke på en knap kan du vælge lige nøjagtigt de strålemønstre der gør din individuelle bruseoplevelse til en fornøjelse.

Euphoria SMARTCONTROL
DU ER ET TRIN VÆK FRA EN UFORGLEMMELIG BRUSEOPLEVELSE

Hvad enten du er på udkig efter stilfuldt design eller funktionalitet - eller måske bare ultimativ kontrol, så har GROHE Euphoria SmartControl brusesystemet det hele.

GROHE SMARTCONTROL

Explore the world of SmartControl

Med dets smukke og brede Rainshower 310 SmartActive brusehoved i skinnende krom, får du både en kraftig jetstråle og en blød, forfriskende stråle. Håndbruseren kan individuelt indstilles til den ønskede højde, takket være det komplet justerbare glideelement: ideelt til at tage et brusebad uden at få vådt hår.

Grohtherm SmartControl giver sublim kontrol med dets intuitive "tryk, drej, brus" betjening. Dette gør det enkelt at skifte mellem to forskellige strålemønstre og håndbruseren - eller vælg to samtidigt hvis det ønskes.

Oplev Grohtherm SmartControl

Vi har lagt meget tanke i vores nye GROHE Euphoria SmartControl brusesystem: resultatet er en række egenskaber der gør Euphoria-systemet mere bekvemt og mere tilfredsstillende at benytte. Brusearmen har en drejefunktion der gør det muligt for dig at dreje brusehovedet 180° så du kan få den helt perfekte vinkel. Og det fuldt justerbare glideelement muliggør at håndbruseren kan positioneres individuelt til den foretrukne højde. Vi har lavet den smarte Grohtherm SmartControl krop mindre og mere kompakt for at tilbyde mere plads under bruseren. Og fordi at vi ønsker, at du skal nyde dit brusesystem så hurtigt som muligt, fandt vi på GROHE QuickFix. Dette gør det muligt at flytte på det øvre beslag under selve installationen af brusestangen. Fordelen: det øvre beslag kan installeres enkelt og hurtigt ved at benytte de præfabrikerede huller.

EUPHORIA 260
ALT LIGE FRA AFSLAPNING TIL STYRKELSE

Euphoria 260 gør sig bemærket hver gang du træder ind under bruseren. Der er en speciel knap centralt placeret i hovedbruserens skinnende kromoverflade. Denne gør det muligt for dig, at vælge mellem forskellige sprayzoner ved, at justere bredden af strålen samt styrken på vandgennemstrømningen. Zone 1 leverer en fokuseret jetspray der giver et revitaliserende brusebad der er ideel til at vaske både stress og shampoo væk. Zone 2 tilvejebringer det bedste af begge verdener - en bredere spray der tilbyder en energigivende men samtidigt afslappende effekt. Zone 3 er den bredeste spray - dækker hele kroppen og leverer en blød opfriskende bruseeffekt.

FRA L TIL XXL OG TILBAGE IGEN

Tre zoner af brusebadsnydelse, lige ved fingerspidserne. Bevæg dig fra det ene til det andet ved at dreje på en knap. Ved blot at blive ved med at dreje knappen kan du nyde en kraftfuld jetspray, derefter den bredere SmartRain spray der giver en energibringende og samtidigt afslappende effekt og derefter, Rain spray der skaber følelsen af let sommerregn. For at gennemgå alle tre zoner igen kan du blot blive ved at dreje.

TEMPESTA 250
KORT FORTALT, EN SKØN BRUSEFØLELSE

Det smarte polerede brusehoved og den cylindriske profil gør Tempesta Cosmopolitan 210 til det perfekte valg når det gælder moderne, arkitektoniske badeværelser. Tempesta Cosmopolitan 210 er et brusesystem der er let at installere og som tilbyder et væld af GROHE teknologier. Brusehovedet og brusearmen kan drejes for at skabe den helt rigtige vinkel. Brusestangen er udstyret med en indre vandføringsbane og termostatens GROHE TurboStat teknologi muliggøre, at du kan tage et luksuriøst brusebad der forbliver ved den valgte temperatur.

DÆKKET HELT AF KROM

Smart, skinnende og med dets minimalistiske form og smukke krombelægning er Tempesta 210 iøjenfaldende. Den skinnende kromoverflade og vanddråbernes fald skaber en fascinerende effekt der giver endnu mere brusenydelse.

Oplev Tempesta Shower System

GROHTHERM 2000
100 % GROHE COOLTOUCH, AVANCERET ERGONOMI & EASYREACH BAKKE

Det elegante design på Grohtherm 2000 sikrer at det harmonerer med ethvert badeværelsesdesign. Oplev skønheden ved XL WaterFall fra vores vægmonterede bad/brusetermostat. Nyd bekvemmeligheden ved GROHEs EasyReach brusebakke der byder på en rengøringsvenlig plads til shampoo og sæbe. Da den er udstyret med 100 % GROHE CoolTouch holdes det solide metaltermostat konstant køligt og dermed sikkert. Med GROHE TurboStat vil du altid nyde din foretrukne vandtemperatur, uafhængigt af svingninger i vandtrykket. Grohtherm 2000 er tilgængelig som klassisk vægmonteret brusetermostat og som en model med EasyReach-opbevaring.

Oplev Grohtherm 2000

GROHTHERM 1000 GROHE COOLTOUCH, ULTIMATIV KOMFORT

Nyd at tage et forfriskende brusebad mere end nogensinde før.Grohtherm 1000 med et nutidigt design tilbyder den kompakte GROHE CoolTouch krop og metal greb der er formet ergonomisk. Derudover har termostatet GROHE TurboStat teknologi og vandbesparende eco-funktioner."

Oplev Grohtherm 1000

GROHTHERM 800 SIKKER OG ERGONOMISK

Oplev fordelene ved et termostatstyret brusebad til en attraktiv pris. Grohtherm 800 er udsmykket i GROHE StarLight krom og drager fordel af GROHE TurboStat teknologien, som sikrer et luksuriøst brusebad med en temperatur der holdes konstant. SafeStop-knappen der er indstillet til 38 ºC forhindrer børn i, at skrue op for temperaturen, mens EcoButton gør det muligt for dig at reducere vandforbruget. De ergonomiske greb giver dig et godt greb i alle situationer, selv når hænderne er våde og svøbt ind i sæbe. Grohtherm 800 er tilgængeligt som et vægmonteret termostat eller badtermostat.

Oplev Grohtherm 800

FIND DET RIGTIGE GROHE SMARTCONTROL BRUSEBAD DER PASSER TIL DINE BEHOV.

NU ER DET DIN TUR