BEKVEM RENGØRING MED RENT VAND

INGEN STRØM BEHØVES - DET MANUELLE GROHE-BIDETSÆDE

Gør din badeværelse-oplevelse til en hvor hygiejne, frisk renhed og komfort er standarden, med GROHEs manuelle bidetsæde! Rengøring med vand frem for papir er både mere naturligt, mere hygiejnisk og mere skånsomt for huden, hvilket giver dig en frisk følelse af selvtillid.

Det manuelle bidetsæde er designet til at passe til dit eksisterende WC. Sædet byder på en personlig vask med to adskilte sprøjtedyser. Dyserne sørger for, at badeværelset forbliver rent og tørt. Dyserne kan indstilles efter personligt ønske og behov - hygiejne er garanteret da dyserne er selvrengørende.

GROHEs manuelle bidetsæde forvandler dit badeværelse til en hygiejnisk og bekvemmelig velværezone, hvor du kan renses på en afslappende facon, som du helt selv styrer. Bare tag plads og lad GROHEs manuelle bidet bevæge dig ind i en renere og mere komfortabel verden. Så let er det.

SÅ LET ER DET: SÅDAN FUNGERER BIDETSÆDET

SKYLD BAG TIL

  • Præcis personlig rengøring
  • Justerbar spraystyrke

LADY SHOWER

  • Separat sprayarm til intime feminine områder
  • Justerbar spraystyrke

SOFT-CLOSE SÆDE

  • Både sæde og låg har en stille Soft-Close-mekanisme

TILBAGETRÆKKELIGE DYSER

  • De to tilbagetrækkelige dyser er beskyttede for at være ekstra hygiejniske

RENGØRINGSFUNKTION TIL SPRAYARME

  • Spraydyserne kan rengøres både før og efter hver benyttelse
  • Sprayarmene er lavet af antibakterielt materiale

INTUITIV BETJENING

Det letanvendelige betjeningshåndtag findes på siden af bidetsædet. Grebet lader dig vælge dysefunktion samt justere vandtrykket efter behag. Tryk håndtagets greb et halvt trin ned eller op for at aktivere dysearmenes selvrensningsfunktion. For at aktivere funktionen for skyl bag til, tryk grebet helt ned. For at aktivere Lady Shower-funktionen, hiv grebet helt op.

SELVRENSNINGS POSITION

GREB PEGER NEDAD: SKYL BAG TIL

SELVRENSNINGS POSITION

GREB PEGER OPAD: LADY SHOWER

INSTALLATION

Det Manuelle Bidetsæde kan let installeres med forskellige typer tilslutningspunkter.

Tilslutning til cisternens vandforsyning

Tilslutning fra vandforsyningen inde i cisternen

Tilslutning fra bag væggen

Tilslutning via vandforsyningen til en triggerspray

Tilslutning via en håndvasks vandforsyning

DESIGNET MED OMTANKE FOR DIN KOMFORT

GROHEs manuelle bidet gør et simpelt WC til et behageligt, hygiejnisk sted hvor personlig pleje og velvære er en selvfølge. Da bidetfunktionen er bygget på WC-sædet, behøves der ikke eltilslutning. I stedet betjenes bidet'en ved hjælp af grebet på siden, drevet udelukkende af vandtryk. Dette giver dig kontrollen med bidet'en for en effektiv, men blid, vaskeoplevelse. Ingen plask eller pytter på gulvet - og ingen stress. Bidetsædet, lavet af slidstærkt Duroplast, er en elegant visuel tilføjelse til badeværelset.

PERFEKT MATCH

Hos GROHE tror vi på, at et veludført badeværelse har et harmonisk design. Det bør være et sted hvor hvert element spiller sammen både i form og funktion. Med GROHE kan du være sikker på, at alting passer perfekt - lige fra sanitetskeramik, til armaturer til selv de mindste tilbehør. Vores perfekt koordinerede badeværelsesløsninger sikrer et design, der er lige så særpræget som dig.

BAU SANITETSKERAMIK - ALSIDIGHED TIL DET MODERNE LIV

GROHEs Manuelle Bidetsæde er designet til at passe sammen med en bred skare af WC'er. Det kan let monteres på et eksisterende toilet - det eneste du skal gøre er at tilslutte vandet.

For at opnå et perfekt match i form og funktion, anbefaler GROHE dog at parre sædet med GROHE Bau Sanitetskeramik-kollektionen, en attraktiv, nutidig sanitetskeramikserie, der har alt, du skal bruge, til et moderne badeværelse, inkl. håndvask og WC. Kollektionens taktile linjer går i ét med det Manuelle Bidetsæde. Det sikrer, at du opnår maksimal komfort, ydeevne og visuel appel.

VIL DU VIDE OM DET MANUELLE BIDETSÆDE ER KOMPATIBELT MED DIT NUVÆRENDE WC?

Produktdetaljer

Bau Ceramic
Manuelt bidetsæde 2-i-1 sæt, væghængt
39651SH0
Bau Ceramic
Bidetsæde
39648SH0
Bau Ceramic
Manuelt bidetsæde 3-i-1 sæt, væghængt
39652SH0
Tilbehør til manuelt bidet sæde, bruseslange og T-stykke
14074000