GROHE Sense kundehistorier

Talrige vandskader er blevet opdaget i tide takket være GROHE Sense-systemet

Den innovative GROHE Sense og GROHE Sense Guard vandsikkerhedsteknologi har allerede hjulpet adskillige mennesker med at undgå stress og store omkostninger ved vandskader i hjemmet. Lige fra almindelige husejere, der ønsker at have en ferie fri for bekymringer om vandlækager i deres ejendom, til virksomhedsejere, der vil sikre, at deres lokaler overvåges for lækager 24/7, har en lang række mennesker allerede opdaget fordelene ved et GROHE Sense-system. Hvis du overvejer at opgradere til smart home-teknologi, allerede har oplevet mareridt med en vandlækage i hjemmet og ikke ønsker, at det skal ske igen, eller hvis du bare er nysgerrig efter, hvordan GROHE Sense-produkter kan komme dit hjem eller virksomhed til gode, så læs videre. Disse historier viser, hvordan GROHE-vandsikkerhedssystemer allerede har sørget for, at stoppe selv den mindste vandlækage, som gør, at forbrugerne både sparer tid, penge og ikke skal bekymre sig.

"Uden GROHE Sense ville skaden have været enorm. Der ville mindst have løbet hvad der svarer til 5 dages vand ned i min kælder."

Nikolaus Klein, Germany

"En mikrolækage blev opdaget af GROHE Sense Guard, som afbrød vandforsyningen og gjorde det muligt for mig, at undgå yderligere vandskader i mit hjem. ”

Yvan Chevrat, France

"Heldigvis opdagede jeg problemet i tide. Ellers ville vandet have spredt sig ud over gulvet nedenunder, som lige var blevet renoveret. ”

Oliver Black, Germany

"Min forventning var ekstra sikkerhed, især da vi bor i et ældre hus. Bare i tilfælde af at der skulle ske noget. ”

André Wefers, Germany

Læs mere

Den smarte vand-sensor

Oplev GROHE Sense

Den intelligente vogter af dit hjem

Oplev GROHE Sense Guard

Den personlige vandbetjenings-app.

Oplev GROHE Sense app