Grohe Professional
For the pros, from the pros

GROHE Professional er udviklet for at imødekomme professionelle fagfolks arbejde. Grossister, showrooms, installatører og projektudviklere, der er centrum for GROHEs arbejde, kræver de nyeste ekspertløsninger, når de skal planlægge og lave nye badeværelser eller køkkener til deres kunder.

GROHE Professional tilbyder dem en skræddersyet produktportefølje med de højeste standarder indenfor kvalitet, teknologi, bæredygtighed og design.

Se video

Løsninger til den professionelle

Der er en stigende efterspørgsel efter boligrenoveringer, der tager hensyn til miljøet og et behov for at øge bygningers bæredytige aftryk. Dette går hånd i hånd med forbrugeres højere forventninger til deres hjem og dermed flere komplekse produkter, der er mere krævende at installere.

Se hvordan GROHE Professional giver løsninger til professionelle fagfolk - udviklet for at imødekomme de professionelles arbejde.

Badeværelse

Brus

Toilet

Køkken

Løsninger til ethvert behov

LØSNINGER TIL SHOWROOMS

GROHE Professional hjælper showrooms med en skræddersyet produktportefølje skabt på baggrund af brandets kerneværdier kvalitet, teknologi, bæredygtighed og design. Produktserien GROHE Essence med dens Perfect Match-muligheder, Grohtherm, Tempesta og mange flere på vej, tilhører denne portefølje.

Alle kollektioner til badeværelser

LØSNINGER TIL INSTALLATØRER

GROHE Professional består af en dedikeret produktportefølje, som inkluderer pålidelige produktikoner som GROHE bestseller Eurosmart eller de letinstallerede ""Hidden Champions"" såsom den universelle Rapid SL eller Rapido SmartBox - begge passende til uendelige mange designløsninger. Derudover tilbydes de i kombination med et omfattende service- og træningskoncept, som GIVE og det nye GROHE+-program er omdrejningspunkterne i.

Læs mere

LØSNINGER TIL PROJEKTER

GROHE er et globalt brand med en portefølje skræddersyet til lokale standarder og forhold. Vi kan levere vores løsninger overalt i verden. Vi ved også at personlige relationer og et højt ekspertise- og serviceniveau er vigtigt. Vi har hjulpet kunder med at udvikle mange forskelligeartede projekter: hvad enten det er boligejendomme i hovedstæder, hoteller på Maldiverne eller krydstogtskibe. Til enhver opgave - lige fra boliger, hoteller og erhverv til sundhedsvæsen og søfart - tilbyder vi skræddersyet produkter og en global ekspertrådgivning.

Læs mere

Brochurer

Find forhandlere

BIM data

TRAINING COMPANION