LØSNINGER TIL
HOTELLER

LØSNINGER TIL
ALMENE BOLIGER

LØSNINGER TIL
KOMMERCIELLE PROJEKTER

LØSNINGER TIL
SUNDHEDSSEKTOREN

LØSNINGER TIL
MARITIMSEKTOREN

PROJEKTLØSNINGER

HOTELLER

Hotel- og gæstebranchen er bygget op omkring en fælles passion for at skabe og levere de bedste gæsteoplevelser. GROHE forstår dette. Vores ekspertise i kombination med vores nøje koordinerede produktsortiment i alle prisklasser betyder, at vi kan tilbyde en enkel og bæredygtig løsning fra én enkelt leverandør til ethvert projekt, uanset hvor stort, komplekst eller varieret det er.

Læs mere

ALMENE BOLIGER

Fra enkeltstående skræddersyede kreationer til store boligbyggerier i flere områder: GROHEs store erfaring inden for boligsektoren tilbyder en række komplette badeværelsesløsninger, der opfylder alle designbehov. Vi kan levere en enkel service fra én enkelt leverandør, der forbedrer og tilføjer reel, varig værdi til alle boligudviklingsprojekter med de højeste bæredygtighedsstandarder.

Læs mere

Kommercielle projekter

GROHE arbejder sammen med en lang række kommercielle projekter – alt fra ikoniske sportssteder til kontorer, forlystelsesparker, indkøbscentre, restauranter, skoler, universiteter og kollektive transportknudepunkter – og vores kommercielle løsninger opfylder de højeste standarder for ressourceeffektivitet, design, holdbarhed, bæredygtighed og hygiejne.

Læs mere

Sundhedssektoren

Sundhedssektoren byder på unikke udfordringer. GROHE har dokumenteret ekspertise inden for levering af sanitetsløsninger til en lang række hospitaler, klinikker, ambulante enheder og plejehjem. Specialiserede produkter til sundhedssektoren kan specificeres sammen med produkter fra GROHEs hovedsortiment for at tilbyde en enkel løsning med én leverandør til hele projektet.

Læs mere

DEN MARITIME SEKTOR

GROHE samarbejder med alle de førende internationale krydstogtoperatører og tilbyder en komplet løsning fra én enkelt leverandør i alle prisklasser for at give dine passagerer en uovertruffen komfort. Vores veludviklede service- og forsyningskæde for både ny indretning og reservedele dækker alle større havne og skibsbygningsværfter i verden.

Læs mere

OPRET SKRÆDDERSYET KATALOG

Benyt vores Notepad-funktion på hjemmesiden, og opret dit eget skræddersyede produktkatalog for dit projekt: Vælg imellem forskellige formater (pdf, docx, excel), og hvilke oplysninger du skal medtage i dit katalog. Med Notepad kan du gemme dine produktvalg permanent og administrere flere projekter.

Opret et skræddersyet katalog