GROHE PROFESSIONAL
DIN LOYALE PARTNER

Vi kender til det store antal opgaver og udfordringer du som installatør står overfor hver dag. Det er derfor, det altid har været en central faktor i vores arbejde, at gøre dit arbjedsliv lettere.
Meet Jesper Stenmose

GROHE EUROSMART
NYUDVIKLING AF EN INSTALLATØRFAVORIT

Vi har yderligere udviklet vores bestseller og skabt en produktserie med uovertruffen alsidighed, innovative detaljer og slankt design - ideel til dine kunders behov. Den nye GROHE Eurosmart-serie tilbyder højere armaturer for mere komfort og renere linjer, der passer perfekt til det moderne hjem.

Oplev Eurosmart

GROHE +
ER DET NYE DEDIKEREDE PROGRAM TIL INSTALLATØRER

Det nye GROHE-program til installatører kombinerer serviceydelser med eksklusive fordele med kun ét mål: At støtte dig i dit daglige arbejde på den bedst mulige måde.

Læs mere

GIVE
TRÆNING OG LÆRING

Hvordan kan vi imødekomme manglen på dygtige installatører i sanitetsbranchen over hele verden, samtidig med at give tilbage til samfundet og gøre det muligt for unge at skabe sig en lys fremtid? Med vores nye GROHE Træning Center hjælper vi med at dele vores viden og sikre træning og uddannelse.

Læs mere

BÆREDYGTIGE LØSNINGER
HVER DRÅBE TÆLLER

Med den værdifulde ressource - vand - i hjertet af vores branche, stræber GROHE efter det højeste niveau af bæredygtighed, som er en del af GROHEs kerneværdier sammen med kvalitet, teknologi og design.

Læs mere

GROHE X
Opdag hvad der venter

Hvordan installeres de nyeste produktløsninger? Hvad forventer forbrugerne af deres køkkener og badeværelser i fremtiden?

Læs mere

FIND EN GROHE GROSSIST PARTNER

Kom i kontakt med GROHE grossist- & showroom-partnere for at skabe en premium service og leveringsoplevelse af GROHE Professional produkter. Find ud af, hvordan du optimerer serviceforventningen takket være GROHE Partners afhentingssteder.

Find nu

DEN NYE EUROSMART

Med det nye Eurosmart håndvaskarmatur præsenterer GROHE ikke kun et moderne design, men også helt nye produktvarianter.

Læs mere

GROHE RAPIDO SMARTBOX

Genial teknologi i de mindste steder: GROHE Rapido SmartBox tilbyder et uendeligt antal mulige løsninger med en enkelt indbygningsboks. Drag fordel af mere plads og fleksibilitet!

Læs mere

EUPHORIA

Giv dit badeværelse et nyt look og overlegne sikkerhedsfunktioner med det nye og opdaterede GROHE Euphoria sortiment af brusesystemer. Takket være FastFixation systemet med justerbart overbeslag kan bruseren installeres hurtigt og enkelt, hvilket gør den ideel til nem opgradering.

Læs mere

GROHTHERM 1000
PERFORMANCE

Transformer brusebadet til et feel-good område med gennemtænkte funktioner. GROHE TurboStat holder vandtemperaturen konstant. GROHE CoolTouch sikrer, at termostatarmaturet ikke bliver varmere end den indstillede vandtemperatur.

Læs mere

RAPID SL / SLX

Vores indbygningscisterner letter skabelsen af badeværelsesdesignet med de nyeste væghængte toiletskåle. Med GROHE EcoJoy™-teknologi gør vores cisterner og betjeningsplader det muligt at spare på vandet, ubesværet.

Læs mere

EUROSMART KØKKEN

Kombiner funktionalitet og karakteristisk design med den nye GROHE Eurosmart. Den tilbyder uovertruffen ydeevne samt temperaturstabil og ubesværet betjening, selv når der virkelig er gang i køkkenet.

Læs mere