<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE sponsor af Copenhagen Fashion Week SS18

Flaskevand har tidligere været en fast bestanddel ved modeshows. Men da Copenhagen Fashion Week SS18 har stor fokus på bæredygtighed, har de droppet flaskevandet til fordel for det gode, danske postevand. CFW samarbejder i år med GROHE for at kunne tilbyde deltagerne den optimale smagsoplevelse.

Valget er faldet på GROHE for at vise, at man ikke går på kompromis med den gode smag, når man vælger den miljøvenlige løsning.

I stedet for flaskevand, får deltagerne en fin, lille genanvendelig Retap-flaske i hærdet borsilikatglas, som kan fyldes med afkølet, filtreret postevand tilsat perlende bobler eller brus – direkte fra hanen i GROHEs vandbar i Papirhallen, hvor CFW SS18 afholdes d. 8/8, 2017.

Hvorfra forventer du at det mest velsmagende vand findes på jorden?

Er det regnvandet? Kommer det fra en frisk kilde? Måske foretrækker du at det kommer fra en flaske? Eller ingen af delene? Vi mener at svaret kan findes tættere på hjemmet. Vi kalder det 'Unbottled water'. GROHE introducerer GROHE Blue Home.

Find et showroom i nærheden af dig

Fra vandhanen til bordet: Velkommen til din private vandkilde!

Hvornår smagte du sidst på vand? Hvornår smagte du sidst en tår vand hvor du bare måtte have mere på grund af den gode smag? Det er præcis hvad der sker efter din introduktion til GROHE Blue Home - et intelligent system som transformerer dit vandhanevand til en tørstslukkende fornøjelse.

Ingen brus, medium brus eller brus: Valget er dit!

Still

Ingen brus

Foretrækker du dit vand afkølet og uden brus så er intet mere simpelt.

Medium

Medium brus

Brus – men ikke for meget? Coming right up.

Sparkling

Brus

Tørstslukkende vand med brus - som at smage på himlen.

Perfekt afkølet –</br>præcis som du ønsker det!

Forestil dig den nydelse du får ved forfriskende, afkølet vand - iskoldt og tørstslukkende. Det er klart og venter kun på at du bliver tørstig og trykker på knappen. Tænk på glasset som tildugges med små vanddråber og på den første tår du tager.

Afkølet vand - lige når du har lyst - hvor forfriskende lyder det for dig?

Perfect Water

Det er så let at tappe det perfekte glas vand direkte fra vandhanen!

Du skal kun bruge knapperne på armaturet.

For at få afkølet vand uden brus: tryk på den øverste knap. LED lyset bliver blåt og du kan fylde dit glas.

Hvis dit valg lander på medium brus: Tryk den øverste og den nederste knap ind på samme tid. LED lyset bliver turkis farvet og du kan nu tappe let brusende vand.

Ønsker du meget brus: Tryk på den nederste knap. LED lyset bliver nu grønt og du får den perfekte mængde bobler i dit vand.

GROHE Blue Home’s intelligente hjerte

Cooleren er geniet der arbejder undercover. Den filtrerer vandhanevandet, afkøler det og tilsætter brus efter dit ønske.

Dette er hemmeligheden bag Blue Home og grunden til at vandet fra vandhanen aldrig bliver det samme igen.

Magien sidder i filteret

Filteret anvender en 5-trins filtreringsproces. Det sikrer at hvert eneste glas GROHE Blue Home vand har den høje standard indenfor renhed og smag. Du kan lære mere om filteret i videoen.

Ultimativt design og funktion

GROHE Blue Home er en symbiose af elegante, tidsløst design og innovative funktioner som gør den uundværlig.

Vandhanen der komplimenterer alle andre

Hvis du allerede har en dyr vandhane i dit køkken og ikke ønsker at udskifte den kan du installere GROHE Blue Home Mono. Det er et perfekt valg fordi det passer flot sammen med andre vandhaner, og du får lækkert friskt og filtreret vand med brus oven i.

Opdag alle GROHE Blue Home’s funktioner

Lær mere

GROHE Blue Home passer ind i alle køkkener

Lær mere
Brochure

Læs GROHE Blue Home brochuren

Download