GROHE BLUE HOME

FORFRISKENDE BEKVEMT

Hvad ville være mere forfriskende end at kunne drikke filtreret og afkølet vand direkte fra din vandhane, når du ønsker det?

Gør hverdagen lettere

Tænk bare på alt den tid du bruger på at holde dit hjem forsynet med danskvand eller flaskevand. Du skal stå i kø ved kassen, transportere flaskerne hjem og opbevare dem i hjemmet og i køleskabet inden servering. Og før du ved af det, er det tid til at aflevere de tomme flasker i butikken og starte forfra.

Tid er dyrebar

Tiden du normalt bruger på at finde en pakeringsplads ved supermarkedet for at returnere tomme flasker, kan du nu bruge meget bedre. GROHE Blue Home giver dig mindre frustrationer og mere fritid.

Frigør opbevaringsplads i hjemmet

Plads er noget vi alle ofte vil have mere af. Især gælder det i køleskabet. Det bliver fyldt op med vandkarafler og danskvand, så hele familien er forsynet. Heldigvis er der en løsning på pladsmanglen. GROHE Blue Home leverer afkølet vand direkte fra din vandhane, hvorfra du også har mulighed for at tilsætte brus.

Comfort GROHE Blue

REDUCÉR CO2-UDLEDNINGEN MED GROHE BLUE HOME

RED JORDEN ÉT GLAS AD GANGEN

Vidste du, at der går 7 liter vand på at producere bare 1 liter flaskevand? Oven i det kommer så CO2-udledningen. Når du vælger GROHE Blue Home reducerer du faktisk CO2-udledningen med hele 61% sammenlignet med at købe flaskevand.

DEN BEDSTE EMBALLAGE TIL VAND ER INGEN EMBALLAGE

Det virker måske åbenlyst, men i en verden som er ved at drukne i plastik, bliver spørgsmålet om brugen af plastik mere presserende end nogensinde før. GROHE Blue Home er svaret: Flaskefrit vand.

SPAR PENGE

GROHE Blue Home er flere investeringer på én gang. Hvis du kigger på omkostningerne ved at tilbyde drikkevand i høj kvalitet til både venner og familie 365 dage om året, vil du hurtigt se en besparelse sammenlignet med flaskevand.

FÅ ET SUNDERE LIV

Hvor meget vand skal man drikke? Eksperter anbefaler, at vi drikker 2 liter vand om dagen. Med GROHE Blue Home kan du let fylde et glas med frisk, afkølet vand – måske tilsat brus. Faktisk så let og forfriskende at man ønsker et glas mere. Man kan også koble et magnesium+ filter på systemet og derigennem tilføre magnesium til drikkevandet. Her får man, hvad der svarer til magnesium fra fire æbler på to liter GROHE Blue vand.

Filtreret vand til din te og kaffe

Nyder du ofte te eller kaffe, vil du nyde det endnu mere med det filtrerede vand fra GROHE Blue Home. Vandet bringer det bedste frem i alle dine yndlingsdrikke, hvor der tilsættes vand.

Find et showroom i nærheden af dig

HER KAN DU KØBE GROHE BLUE HOME

Oplev alle GROHE Blue Homes funktioner

Lær mere

GROHE Blue Home passer ind i alle køkkener

Lær mere
Brochure

Læs GROHE Blue Home brochuren

Download

Opdag mere

Opdag mere om GROHE Blue Home