Armaturdesign

Køkkenarmaturet er det udstyr i hjemmet, som bruges allermest. Fra vand til madlavningen og rengøring af køkkenredskaber hver eneste dag. Derfor er det vigtigt at finde et armatur, som ikke kun er flot, men også holder længe.

Design

Atrio køkkenarmatur

Et køkkenarmatur bør vælges ud fra kriteriet om en perfekt balance mellem design og funktion. Armaturet bør forbedre arbejdsområdet og være nemt at betjene - selv med fedtede hænder. Et armatur med svingtud er at foretrække frem for et med fast udløbstud. På den måde kan hanen skubbes af vejen, når det er nødvendigt, og den kan drejes mellem de to sider i en dobbeltvask.

Til det åbne, arkitektonisk prægede køkken anbefales et etgrebsbatteri med rene linjer, der afspejler rummets renhed. Til det traditionelle køkken anbefales et togrebsbatteri. Ivrige kokke vil forstå at værdsætte en udtrækkelig spuledyse og mousseur – begge funktioner gør det til en leg at gøre gryder og grøntsager rene.

Etgrebsarmaturer
Armaturer med et greb gør det muligt at kontrollere vandstrålen og temperaturen med én hånd. Keramiske skiver i armaturets patron gør det muligt at regulere vandtemperaturen med fingerspidsen og samtidig have den anden hånd fri til betjening af spuledysen. Greb kan enten være monteret oven på, eller på siden af armaturstykket.

Togrebsarmaturer
Togrebsarmaturets klassiske udformning gør, at det passer ind i ethvert køkkenmiljø. Denne type armaturer monteres i et enkelt hul i vasken eller i bordpladen og er udstyret med greb eller håndtag til regulering af vandet.

Atrio togrebsarmaturer

Armaturfinish

Minta køkkenarmatur

Armaturer i krom og rustfrit stål passer til alle køkkentyper. Skinnende krom fremhæver køkkenområdet og er et flot supplement til bordplader og vaske af kompositmaterialer. Rustfrit stål er et materiale, der er kendt for sine antibakterielle egenskaber, og giver et professionelt look.

Hvad skal jeg kigge efter?

Kig efter et armatur med solid metalkrop og keramikskiver i patronen, så det er smidigt og nemt at anvende. Et kvalitetsarmatur varer hele livet, så vælg et tidløst design.

Det er skidt for økonomien at købe et billigt armatur, da der kun vil gå få år, før det skal udskiftes. Hvis du har et stramt budget, så prøv at spare på nogle af de andre ting i køkkenet.

Vælg et armatur, der leveres med garanti – det viser, at producenten er sikker på, at produktet holder i mange år.

Før du beslutter dig for en bestemt løsning, skal du sikre dig, at vandtrykket i din bolig passer til det ønskede armatur. For at opnå et optimalt resultat skal armaturer ofte have et minimums vandtryk på 1 bar.

GROHE Blue - tilgængelig med SuperSteel finish

Anbefalede produkter

K7

Minta