<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Tre tips til bæredygtigt design af Bungalow5

Bæredygtigt design i indretningen er ikke nemt, men er et stort ønske for mange mennesker. Flere og flere bygger boligen i bæredygtige materialer, mens selve indretningen ofte sker med knap så meget fokus på miljøet. Heldigvis går det hurtigt fremad med bæredygtigt design, så man også kan være miljøbevidst når der skal indrettes – især køkken og badeværelseselementer er med helt fremme.

1. Vælg badeværelses- og køkkenarmatur der sparer på vandet eller tillader at du f.eks får brus direkte fra vandhanen, som tilfældet er med GROHE’s Blue Home. Så undgår du at bruge unødvendige ressourcer på at købe flaskevand i butikkerne. Det behøver bestemt ikke være kedeligt at spare på vandet, tværtimod. Mange af GROHE’s produkter kan spare dig for 1000vis af kroner uden at du lægger mærke til du sparer på vandet. Blue Home som udover at være moderne og minimalistisk og derfor passer ind i hvilken som helst stil, er desuden fremstillet af 80 % genanvendeligt metal. Igen, det behøver ikke være kedeligt at indrette sig med bæredygtigt design.

2. Køb møbler fra virksomheder der rent faktisk har en miljøpolitik. På flere af de helt store virksomheders hjemmesider, kan du finde information om hvordan de arbejder hen imod kun at bruge 100% vedvarende energi, kun bruger LED i deres belysning eller indkøber træ fra bæredygtigt skovbrug.

3. Drop brug og smid væk. Der er næsten altid en anden der kan se noget godt i det du ikke kan bruge længere, så i stedet for bare at smide det i affaldscontaineren til afbrænding, upload på DBA, spørg dine venner og bekendte, eller sæt en seddel op i opgangen, måske en nabo mangler netop det skab du er på vej til at køre på lossepladsen. På samme måde kan du naturligvis også købe second hand i stedet for altid at købe sprintnyt, det giver sjæl, modspil og personlighed til alt det nye design – personlighed er et af tidens helt store buzz words i indretningen for tiden, det kolde, hvide minimalistiske look er på vej ud.

Om Bungalow5

Allan Torp er æstetiker, globetrotter og stifter af Danmarks lækreste blog om interiør og boligindretning, Bungalow5. Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. Allan deler masser af nyheder fra design og bolig branchen, samtidig med han dagligt uploader interviews og anmeldelser, rejseoplevelser, alverdens arkitektur og kunstoplevelser, og meget mere. Han har primært fokus på det danske marked og hans interesse for skandinavisk indretning.

www.bungalow5.dk

Hvorfra forventer du at det mest velsmagende vand findes på jorden?

Er det regnvandet? Kommer det fra en frisk kilde? Måske foretrækker du at det kommer fra en flaske? Eller ingen af delene? Vi mener at svaret kan findes tættere på hjemmet. Vi kalder det 'Unbottled water'. GROHE introducerer GROHE Blue Home.

Find et showroom i nærheden af dig

Fra vandhanen til bordet: Velkommen til din private vandkilde!

Hvornår smagte du sidst på vand? Hvornår smagte du sidst en tår vand hvor du bare måtte have mere på grund af den gode smag? Det er præcis hvad der sker efter din introduktion til GROHE Blue Home - et intelligent system som transformerer dit vandhanevand til en tørstslukkende fornøjelse.

Ingen brus, medium brus eller brus: Valget er dit!

Still

Ingen brus

Foretrækker du dit vand afkølet og uden brus så er intet mere simpelt.

Medium

Medium brus

Brus – men ikke for meget? Coming right up.

Sparkling

Brus

Tørstslukkende vand med brus - som at smage på himlen.

Perfekt afkølet –</br>præcis som du ønsker det!

Forestil dig den nydelse du får ved forfriskende, afkølet vand - iskoldt og tørstslukkende. Det er klart og venter kun på at du bliver tørstig og trykker på knappen. Tænk på glasset som tildugges med små vanddråber og på den første tår du tager.

Afkølet vand - lige når du har lyst - hvor forfriskende lyder det for dig?

Perfect Water

Det er så let at tappe det perfekte glas vand direkte fra vandhanen!

Du skal kun bruge knapperne på armaturet.

For at få afkølet vand uden brus: tryk på den øverste knap. LED lyset bliver blåt og du kan fylde dit glas.

Hvis dit valg lander på medium brus: Tryk den øverste og den nederste knap ind på samme tid. LED lyset bliver turkis farvet og du kan nu tappe let brusende vand.

Ønsker du meget brus: Tryk på den nederste knap. LED lyset bliver nu grønt og du får den perfekte mængde bobler i dit vand.

GROHE Blue Home’s intelligente hjerte

Cooleren er geniet der arbejder undercover. Den filtrerer vandhanevandet, afkøler det og tilsætter brus efter dit ønske.

Dette er hemmeligheden bag Blue Home og grunden til at vandet fra vandhanen aldrig bliver det samme igen.

Magien sidder i filteret

Filteret anvender en 5-trins filtreringsproces. Det sikrer at hvert eneste glas GROHE Blue Home vand har den høje standard indenfor renhed og smag. Du kan lære mere om filteret i videoen.

Ultimativt design og funktion

GROHE Blue Home er en symbiose af elegante, tidsløst design og innovative funktioner som gør den uundværlig.

Vandhanen der komplimenterer alle andre

Hvis du allerede har en dyr vandhane i dit køkken og ikke ønsker at udskifte den kan du installere GROHE Blue Home Mono. Det er et perfekt valg fordi det passer flot sammen med andre vandhaner, og du får lækkert friskt og filtreret vand med brus oven i.

Opdag alle GROHE Blue Home’s funktioner

Lær mere

GROHE Blue Home passer ind i alle køkkener

Lær mere
Brochure

Læs GROHE Blue Home brochuren

Download